ابزار هنر موثرترین روش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

مهر/ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: باید با استفاده از ابزار موثر هنر، برنامههای فاخر و ماندگار برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تولید کرد.
جعفر محمدی در مراسم بزرگداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال جنگ تحمیلی و شهدای سوم خرداد، افزود: سوم خرداد یک روز تاریخی و افتخارآفرین در طول انقلاب اسلامی به شمار میرود.
وی با بیان اینکه متولیان فرهنگ و هنر نگاه متفاوتی نسبت به فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشند، گفت: ایثار و شهادت فقط در جنگ خلاصه نمیشود و مصادیق آن را میتوان در روزهای کرونا و اعزام جوانان به عنوان مدافعان حرم مشاهده کرد.
محمدی با تاکید بر اینکه روایت ایثار و شهادت یکی از اولویتهای دستگاه فرهنگ و هنر است، گفت: ابزار هنر مؤثرترین روش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
آزادی خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ انقلاب ثبت شد
مدیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان و یکی از رزمندگان دفاع مقدس که تجربه شرکت در چند عملیات دفاع مقدس را در پرونده خود ثبت کرده است نیز در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا از جنگ به عنوان شومترین و نکبت بارترین پدیده بشری یاد کرد و گفت: همین جنگی با پشتوانه سرمایه انسانی رخ میدهد و در تاریخ یک جامعه اثرگذار میشود.
رضا دینی، در ادامه به گذشته ایران و عراق و تحولات سیاسی این دو کشور قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی رژیم بعثی عراق با حمایت کشورهای مستکبر جنگ علیه ایران را آغاز کرد.
دینی گفت: انقلاب اسلامی در آغاز به عنوان یک نهال نوپا از قدرت نظامی قدرتمندی برخوردار نبود و سپاه نیز تازه تأسیس شده بود به همین منظور صدام توانست خرمشهر را به تصاحب خود درآورد ولی مقاومت مردم ایران با تکیه بر قدرت الهی و رهبری داهیانه امام خمینی (ره) موجب شد تا در عملیات بیت المقدس و جانفشانی رزمندگان خرمشهر آزاد شود.
وی با اشاره به اسارت ۱۹ هزار اسیر عراقی در این عملیات، خاطرنشان کرد: پیروزی رزمندگان در عملیات بیت المقدس و آزادی خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ انقلاب ثبت شد.
دینی حضور در صحنه مردم ایران در برهههای حساس انقلاب را یکی از رموز اقتدار انقلاب خواند و گفت: این نظام به دست مردم ایران بنا شده است و همین مردم حافظان آن هستند.