نماد آخرین خبر

۶ ایستگاه هواشناسی در کردستان به بهره برداری رسید

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۶ ایستگاه هواشناسی در کردستان به بهره برداری رسید

ایرنا/ سنندج- ایرنا- همزمان با سراسر کشور و با حضور وبیناری رییس جمهور ۶ ایستگاه هواشناسی روز شنبه در نقاط مختلف استان کردستان به بهره برداری رسید و تعداد ایستگاه های استان به ۱۱۸ مورد افزایش یافت.

مدیرکل هواشناسی کردستان در این رابطه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مراسم بهره برداری از این ایستگاه‌ها با حضور رییس سازمان هواشناسی کشور در مریوان برگزار شد، اظهار کرد: ۲ مورد از ایستگاه‌های بهره برداری شده ایستگاه اقلیم شناسی بود که در باغان مریوان و سراب شهرک دهگلان افتتاح شد.

رحیم صدیقی افزود: چهار مورد دیگر ایستگاه باران سنجی خودکار بود که ۲ مورد آن در وینسار و دلبران قروه و ۲ مورد در روستاهای بوالحسن و «بلکه» شهرستان بانه به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه برای بهره برداری از این ایستگاه ها ۱۳۵ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است، یادآور شد: با بهره برداری از این ایستگاه ها، تعداد ایستگاه های هواشناسی در کردستان به ۱۱۸ مورد رسید.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام : https://instagram.com/kurdistan.online