نجات دو جوان مفقود در قله یالانچی نیشابور

فارس/ رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور از پایان عملیات ۱۲ ساعته نجات ۲ شهروند مفقودی در ارتفاعات قله یالانچی خبر داد.
اسماعیل شاهبیگی، رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور اظهار کرد: شب گذشته به دنبال اعلام مرکز EOC مبنی بر مفقودی ۲ شهروند در ارتفاعات قله یالانچی، ۳ تیم امداد و نجات کوهستان به موقعیت حادثه اعزام شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور افزود: این افراد قصد پیمایش خط الرأس از ارتفاعات درود به سمت قله برفریز با موتورسیکلت را داشتند که در مسیر، به دلیل عدم آشنایی به منطقه، تمام شدن آب و تغذیه و همچنین شارژ تلفن همراه وارد مسیر صعبالعبور قله و دره یالانچی شده و با شرایط بسیار دشواری روبرو بودند.
وی ادامه داد: در ابتدا افراد موفق به ارسال نقطه حدودی منطقه شده بودند که نجاتگران تیم کوهستان با استفاده از سیستم GPS به حادثهدیدگان دست یافته و پس از ۱۲ ساعت پیمایش سخت و شبانه، عملیات با موفق به پایان رسید و دو نفر فرد مفقودی در صحت و سلامت کامل به مکان امن انتقال یافتند.