نماد آخرین خبر

توسعه هماهنگ زیرساخت‌های درمانی و آموزشی بخش سلامت بوشهر ضروری است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
توسعه هماهنگ زیرساخت‌های درمانی و آموزشی بخش سلامت بوشهر ضروری است

ایرنا/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: توسعه هماهنگ زیرساخت‌های درمانی و آموزشی با تأمین نیروی انسانی متخصص در این استان ضروری است، خیران سلامت در حوزه آموزش نیز سرمایه‌گذاری کنند.

دکتر الله‌کرم اخلاقی روز یکشنبه در نشست مشترک با دکتر شهریاری بازرس ویژه، دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و اعضای مجمع خیرین سلامت استان بوشهر، اظهار کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی برای توسعه فضاهای آموزشی نیازمند حمایت خیرین هستند زیرا پرورش پزشکان و پرستاران توانمند، زیربنای نظام سلامت به شمار می‌رود و ورود خیران به این حوزه، آینده خدمات درمانی استان بوشهر را تضمین می‌کند.

اخلاقی با قدردانی از همراهی خیران و نقش کلیدی آنان در پیشبرد طرح‌های درمانی اضافه کرد: حضور خیران همواره انگیزه و انرژی مضاعفی برای خدمت‌رسانی ایجاد کرده است و حمایت بی‌چشمداشت آنان بویژه در شرایط سخت مالی، زمینه‌ساز حل مشکلات دانشگاه شده‌است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر کمبود تخت‌های بیمارستانی و فضاهای درمانی را از چالش‌های اصلی این استان عنوان کرد و ادامه داد: ساخت مراکز درمانی بدون پیش‌بینی نیروی انسانی متخصص، کارایی لازم را نخواهد داشت، پیشنهاد می‌شود خیران پیش از آغاز هر پروژه درمانی، با کارشناسان دانشگاه هماهنگ باشند تا امکان بهره‌برداری کامل از مراکز فراهم شود.

اخلاقی همچنین با اشاره به وضعیت بیمارستان تخصصی قلب بوشهر عنوان کرد: این مرکز که سال‌ها خدمات پیشرفته قلبی ارائه داده، اکنون نیازمند توسعه است و احیای بیمارستان در مرکز شهر برای دسترسی بهتر بیماران پیشنهاد شده‌است.

وی ادامه داد: توسعه بخش دیالیز بیمارستان خلیج‌فارس نیز از دیگر اولویت‌های دانشگاه است که با همراهی خیران می‌تواند به نتیجه برسد.





آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar