تاکید استاندار خراسان جنوبی بر رفع دغدغه امتحانات نهایی و جذب بازماندگان از تحصیل

ایرنا/ بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی با اشاره به آغاز امتحانات نهایی دانشآموزان گفت: این آزمونها که به مدت یکماه برگزار میشود، نقش مهمی در آینده دانشآموزان دارد و به دلیل ایجاد اضطراب برای خانوادهها، باید با تامین امکانات مورد نیاز، زمینه کاهش استرس و دغدغهها فراهم شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا سید محمدرضا هاشمی روز یکشنبه در شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی که با حضور رئیس بنیاد ملی جوانان برگزار شد اظهار کرد: ضروری است کمیتهای برای شناسایی دقیق بازماندگان از تحصیل در استان تشکیل تا زمینه بازگشت آنان به چرخه آموزش فراهم شود.
وی با انتقاد از عملکرد ضعیف برخی شهرستانها در برگزاری شورای آموزش و پرورش، افزود: این رویکرد باید اصلاح شود چون اگر در حوزه آموزش و پرورش مدیریت خوبی داشته باشیم، بسیاری از آسیبهای اجتماعی کاهش مییابد.
استاندار خراسان جنوبی پیشنهاد برگزاری جلسات شورای آموزش و پرورش به صورت میدانی در شهرستانها را مطرح کرد و گفت: تصمیمات میدانی در سطح شهرستانها باید گرفته شود و نباید همهچیز تنها در سطح مرکز تصمیمگیری شود.
وی بر ضرورت برنامهریزی دقیق برای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان در ایام تابستان تاکید کرد و گفت: در این مسیر باید علاوه بر فعالیتهای آموزشی، به مسائل اجتماعی و فرهنگی نیز توجه ویژه شود.
هاشمی با اشاره به لزوم همکاری شهرداریها با خیران مدرسهساز افزود: انتظار میرود پروژههای مربوط به فضاهای آموزشی با شتاب بیشتری پیش برود تا در مسیر اجرا با هیچ مانعی مواجه نشویم.
وی از کسب رتبه برتر استان در طرح ملی "زندگی با آیهها" ابراز رضایت کرد و گفت: این جایگاه باید حفظ شود و اجرای طرح با جدیت و سرعت بیشتری دنبال شود.
استاندار خراسان جنوبی در پایان به طرح "نهضت توسعه عدالت آموزشی" به عنوان یکی از برنامههای کلان دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: همه پروژههای عمرانی مرتبط با آموزش و پرورش باید با نهایت دقت و سرعت به سرانجام برسد و هیچگونه نقصی در روند اجرا نباید وجود داشته باشد.
رئیس بنیاد ملی جوانان هم در این جلسه گفت: خراسان جنوبی استان همتها، پیشرفتها و روایتهای امیدآفرین است و از جمله روایتهای امیدآفرین این استان، میتوان به لولهکشی آب در ایران اشاره کرد که اولین بار در همین استان انجام شد.
حجت الاسلام حامد تقدیری افزود: خراسان جنوبی با وجود چالشها، در بسیاری از شاخصها پیشرو بوده و این استان در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی بهویژه در حوزههای تربیتی و آموزشی، پیشرفتهای چشمگیری داشته است.
وی با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی در زمینههای آموزشی و تربیتی نیز گامهای بزرگی برداشته است بیان کرد: اکنون بیش از ۲۰۰ مدرسه صدرا در مقاطع متوسطه اول و دوم در سطح کشور فعال بوده که گامهای مهمی در جهت تحقق عدالت آموزشی و تربیتی برداشته است.
رئیس بنیاد ملی جوانان با اشاره به اینکه مدارس صدرا به دانشآموزان فرصتهای جدیدی برای رشد و تجربههای ملی و بینالمللی فراهم کرده است یادآور شد: چهار مدرسه علوم و معارف اسلامی صدرا در برخی شهرستانهای استان فعالیت دارد که باید در تمام شهرستانهای این استان گسترش یابد.
حجت الاسلام تقدیری به ایجاد شبکهای از مدارس دولتی به نام مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲ هزار مدرسه دولتی در این شبکه فعالیت کنند که خراسان جنوبی میتواند در این زمینه نقش بسیار موثری داشته است.