رویش در « رویش»؛ تجلیل از فاتحان علم و مهارت در روز فتح و پیروزی

ایرنا/ آیین پایانی ششمین جشنواره ملی و درون دانشگاهی مهارت کشور " رویش " همزمان با ایام سالگشت فتح خرمشهر در حالی به میزبانی البرز برگزار شد که آمار و آثار از افزایش چشمگیر فتوح علمی و موفقیت های مهارتی دانشجویان ایران اسلامی در این بخش حکایت دارد.
دانشجویان دانشگاههای ملی مهارت کشور روز یکشنبه در کرج گردهم آمدند تا نتایج داوری های آثار مهارتی و علمی خود را در این بخش به نظاره بنشینند و در کنار هم یک روز به یادماندنی را جشن بگیرند.
آنطور که مسوولان و دست اندرکاران این جشنواره گفتند ؛ سال به سال شاهد رشد شکوفه های علمی و مهارتی در این بخش هستیم و فعالیت ها امیدوار کننده است.
دکتر "اصغر ترکیان" رییس دانشگاه ملی مهارت استان البرز به عنوان میزبان این رویداد مهم علمی با گرامیداشت حماسه های به یادماندنی فاتحان خرمشهر در دوران دفاع مقدس گفت: در استمرار این پیروزی ها امروز نیز شاهد پیشرفت های علمی و مهارتی فرزندان ایران زمین در عرصه های مختلف هستیم.
وی با بیان اینکه تاکنون ۶ دوره جشنواره رویش در دانشگاه ملی مهارت کشور برگزار شده که آخرین آن با دوازدهمین دوره رویش کشوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری مصادف شده است،افزود: دبیرخانه اجرایی این دورهها به استان البرز محول شدو سه دوره آن توسط دانشجویان پسران کرج برگزار شده است که در دوره ششم نقش دختران دانشجو برجسته است.
رییس دانشگاه ملی مهارت البرز گفت : آثار ارائه شده دردوره ششم جشنواره نسبت به دورههای قبل بسیار فراوان و نشاندهنده موفقیت دانشجویان دانشگاه ملی مهارت در عرصه کانونهای فرهنگی است.
وی بر اهمیت فعالیت کانونهای فرهنگی به عنوان محل پویایی دانشگاه تأکید کرد و افزود که دانشگاه باید دانشجویانی تربیت کند که نه تنها در حوزه فنی و مهارتی بلکه در مهارتهای نرم مانند مسئولیتپذیری، ارتباطات اجتماعی، مدیریت و راهبری نیز توانمند باشند؛ این مهارتها در جشنوارههای فرهنگی و هنری از جمله جشنواره رویش، تقویت میشود و نقش مهمی در پرورش مدیران آینده کشور دارند.
ترکیان همچنین به فعالیتهای فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه ملی مهارت اشاره کرد و از برپایی نمایشگاه دائمی مرکز دختران محبت در دانشگاه ملی مهارت این استان به عنوان حرکتی بسیار زیبا و دیدنی قدردانی کرد.
وی توصیه کرد که دانشجویان و مهمانان از نمایشگاه جنبی جشنواره بازدید کنند، چرا که خروجی فعالیتهای دانشجویان در قالب آثار هنری و فرهنگی در آن قابل مشاهده است.
"مریم مشروطی" رییس دانشکده ملی مهارت کرج واحد دختران و دبیر ششمین جشنواره رویش دانشگاه ملی مهارت گفت : در این جشنواره ۲هزارو ۴۸۹ دانشجوی خلاق و هنرمند از سراسر کشور در قالب رشتههای مختلف شرکت کردند و در مجموع حدود چهارهزارو۱۲۷ اثر فرهنگی به دبیرخانه ارسال شد که پس از بررسیهای اولیه سه هزارو۴۹۱ اثر به مرحله داوری راه یافته است .
وی ادامه داد: داوری آثار به همت ۳۰ داور برجسته در حوزههای تخصصی مختلف صورت پذیرفت و در نهایت داوران آثار برگزیده را در قالب هفت رشته رقابتی دانشجویی و پنج رشته کانونی و یک رشته چهرههای موفق معرفی کردند.
مشروطی گفت : امروز مفتخر هستیم که از برگزیدگان نهایی در بخش رقابتی دانشجویی تقدیر نماییم ؛ برای اولین بار چهار اثر در جشنواره ملی وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری موفق به کسب رتبه شدند.
وی بیان کرد: جشنواره رویش مکانی برای رقابت و فرصتی برای هم افزایی و تعامل و بروز استعدادهایی است که آینده فرهنگ این مرز و بوم را میسازند، در این مسیر آنچه برجستهتر از هر نتیجهای است روح مشارکت، همکاری، خلاقیت و امید است که در دل جوانان دانشگاه ملی مهارت موج میزند.
"مصطفی جعفری کرمانی پور" معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت کشور در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره درون دانشگاهی رویش گفت : این جشنواره یکی از افتخارات دانشگاه ملی مهارت است.
وی افزود که جشنواره رویش یک رویداد ملی است که هدف اصلی آن پرورش استعدادها، تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس در دانشجویان دانشگاه ملی مهارت است.
جعفری کرمانی پور اظهار کرد: نتایج حاکی از آن است که دانشجویان دانشگاه ملی مهارت در تمام عرصهها درخشان ظاهر شدهاند و در آخرین دوره جشنواره وزارت علوم، چهار برگزیده در سطح کشوری داشتیم.
وی بر اهمیت فعالیتهای فرهنگی، هنری و اجتماعی در دانشگاه ملی مهارت تأکید کرد و گفت: این فعالیتها نتیجه تلاشهای همکاران در حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی در سراسر کشور، اساتید و اعضای دانشگاه است که نقش مهمی در هدایت و راهنمایی دانشجویان دارند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت کشور افزود: دانشجویان با فعالیتهای خود آثار ارزشمندی خلق میکنند که میتواند در تارک فرهنگ و هنر ایران بدرخشد. همچنین در کنار مراسم، نمایشگاهی از آثار دانشجویان برپا شده بود که نشاندهنده ظرفیتهای بالای آنان است و اگر مسوولان فرهنگی کشور به این استعدادها توجه کنند، میتوانند هر روز درخشانتر ظاهر شوند و اتفاقات خوبی رقم بزنند.
جعفری کرمانی پور بر اهمیت کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی به عنوان مکانهایی برای تمرین زندگی و تربیت نسل آینده تأکید کرد و گفت آموزشهای علمی، حرفهای و مهارتی باید همراه با آموزش ساختن انسانهای بهتر باشد.
این جشنواره با تجلیل از برترین های سراسر کشور همراه شد.