مهار آتشسوزی ارتفاعات «هماگ» در مراحل پایانی
ایرنا/ مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در تشریح آخرین وضعیت آتشسوزی در ارتفاعات هماگ بندرعباس گفت: آتشسوزی در مراتع و علفزارهای ارتفاعات هماگ تحت کنترل است و تنها بخش پایانی آن به دلیل صخرهای و سختگذر بودن منطقه باقیمانده که امیدواریم تا پایان وقت امروز (دوشنبه) باتوجه به اعزام نیروها، پایان عملیات اطفای حریق را اعلام کنیم.
مهرداد حسنزاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اظهار کرد: تاکنون بیش از ۲۰ سورتی پرواز بالگرد برای جابجایی نیروها و آذوقه به ارتفاعات هماگ انجام شده و با توجه به گستردگی منطقه آتشسوزی به وسعت ۱۰۰ هکتار، سه استان معین به کمک ما آمدند.
وی بیان کرد: بالگرد فراجای استان کرمان برای اطفای حریق و بالگرد هلال احمر استان بوشهر نیز در حمل آذوقه به این منطقه کوهستانی و سختگذر مشغول هستند؛ همچنین از استان فارس نیز تعدادی آتشنشان و نیرو اعزام شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در ادامه خاطرنشان کرد: تمام تلاشمان بر این است که بتوانیم امروز پایان عملیات را اعلام کنیم.
حسنزاده، علت طولانی شدن مهار اطفای حریق در این منطقه کوهستانی را شناسایی، برنامهریزی و سختگذر بودن منطقه عنوان کرد و گفت: این حادثه هیچگونه فوتی و مصدومی نداشته است و تمام نیروهایی عملیاتی و آتشنشان نیز در سلامت کامل هستند.