نماد آخرین خبر

مهر و موم ۴۵ انبار ضایعاتی غیرمجاز در خوزستان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
مهر و موم ۴۵ انبار ضایعاتی غیرمجاز در خوزستان

صدا و سیما/ رئیس پلیس اماکن عمومی فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: ۴۵ انبار ضایعاتی غیرمجاز در اردیبهشت ماه امسال مهر و موم شدند.

سرهنگ محمدحسن محمدوند، رئیس پلیس اماکن عمومی فرماندهی انتظامی خوزستان اظهار کرد: در راستای اجرای طرح‌های پیشگیری از سرقت در صنوف، ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان از انبار‌های ضایعاتی سطح استان بازدید کردند.

وی افزود: در این بازدیدها، ماموران پلیس، ۴۵ انبار ضایعاتی غیرمجاز را پس از هماهنگی قضایی مهروموم کردند و ۱۵ نفر از اتباع غیرمجاز که در آنجا فعالیت داشتند، دستگیر شدند.

سرهنگ محمدوند با اشاره به کشف مقادیری موادمخدر و لوازم سرقتی از انبار‌های یادشده، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی توسط افراد متخلف در صنوف، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به برخورد قانونی با آنان اقدام شود.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today