نماد آخرین خبر

برترین‌های جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در اردبیل تجلیل شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
برترین‌های جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در اردبیل تجلیل شدند

ایرنا/ سی و نهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اردبیل با معرفی و تجلیل از برترین‌های بخش‌های مختلف خاتمه یافت.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه در آیین اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: فعالان قرآنی، مقدس ترین کار فرهنگی را انجام می‌دهند و به شما دانشجویان که در این مسیر نورانی هستید، افتخار می‌کنیم.

وحید شالچی افزود: قرآن منبع بزرگ اخلاق و حکمت ما در ادوار مختلف بوده و عدالت، قسط و مهرورزی را از کلام آسمانی یاد گرفته‌ایم و الهامات و اشرات قرآنی با زندگی ما ایرانیان عجین بوده و هست.

وی ادامه داد: مهربانی به همدیگر و رسیدگی به محرومان نیز از آموزه‌های قرآن است و کرامت انسانی در جامعه ما از قرآن نشات گرفته است و هنر ما نیز همچون خوشنویسی که هنر جهان اسلام محسوب می‌شود، مشحون از لطایف و معارف قرآنی است.

وی تصریح کرد: در ادبیات ایران و جهان اسلام، هزاران بیت قرآنی داریم و اشعار سده‌های مختلف ایرانی‌ها به تعالیم قرآنی مزین شده و همه به اقتضای روزگار و در سختی‌ها همواره به قرآن رجوع می‌کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در دنیای جدید در مواجهه با مقوله مردم و خلافت، مجالس متعددی همچون مجلس شورای اسلامی از آیات قرآن شکل گرفته و در قانون اساسی نیز اصول اولیه ما نظیر برابری و ارجحیت با تقوی برگرفته از قرآن است.

رقابت ۵۰۰ دانشجوی قرآنی در جشنواره

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی هم در این آیین گفت: این جشنواره به مدت سه روز در هفت بخش آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی، فناوری و نوآوری برگزار شد و حدود ۵۰۰ دانشجو از دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ۳۲ رشته از جمله قرائت، حفظ قرآن، اذان، تفسیر در قالب بخش‌های یاد شده به رقابت پرداختند.

محمد حسن‌زاده افزود: ۵۰ داور بر فرایند برگزاری جشنواره نظارت داشتند و معرفی دانشجویان قرآنی الگو و هدایت دانشجویان دیگر به معارف قرآنی از اهداف مهم این رخداد فرهنگی و علمی بود.

وی ادامه داد: برگزاری برنامه‌های فرهنگی، محفل انس با قرآن، تجدید میثاق با شهدا و حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه، بازدید از بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی، پیاده‌راه عالی‌قاپو، پل معلق و مجتمع آبدرمانی‌های شهر سرعین از برنامه‌های جنبی این جشنواره بود.

قرائت پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، پیام آیت‌الله جعفر سبحانی از استادان حوزه علمیه قم، پیام حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور و تجلیل از امیر هادی بایرامی خردسال‌ترین روشندل حافظ کل قرآن از بخش‌های متنوع این رویداد علمی و فرهنگی بود و در پایان از ده‌ها برگزیده بخش‌های متعدد جشنواره با اهدای تندیس شیخ صفی‌الدین اردبیلی تجلیل شد.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است ، تعداد رشته‌های مصوب این دانشگاه ۳۵۱ رشته شامل ۶۳ رشته در مقطع دکتری، ۱۹۷ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۸۲ رشته مقطع کارشناسی و ۹ رشته مقطع کاردانی است.

این دانشگاه دارای ۱۱ دانشکده ، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایش‌های علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today