نماد آخرین خبر

نتیجه پرونده مالی ۶۱ میلیارد ریالی در سمنان به صلح و سازش ختم شد

منبع
مهر
بروزرسانی
نتیجه پرونده مالی ۶۱ میلیارد ریالی در سمنان به صلح و سازش ختم شد

مهر/ معاون حل اختلاف دادگستری استان سمنان به نهادینه سازی فرهنگ صلح و سازش در فرایندهای قضایی تاکید کرد و گفت: نتیجه پرونده مالی ۶۱ میلیارد ریالی در سمنان به صلح و سازش ختم شد.

حسین شکوری بعد از ظهر دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی دادگستری سمنان با بیان اینکه تاکید مجموعه قضا در استان سمنان بر نهادینه سازی فرهنگ صلح و سازش است، ابراز داشت: این موضوع روند رسیدگی به پرونده‌ها را شتاب می بخشد.

وی با بیان اینکه گسترش روش‌های حل اختلاف در دستور کار است، افزود: این اقدام باعث ترویج گذشت و بردباری و تسریع در احقاق حقوق افراد و رفع اختلافات می‌شود.

معاون حل اختلاف دادگستری استان سمنان با بیان اینکه پرونده مالی ۶۱ میلیارد ریالی با مصالحه به سازش ختم شد، ابراز داشت: پرونده مذکور با حصول صلح و سازش مختومه اعلام شده است.

شکوری با بیان اینکه اجرای سیاست‌های ابلاغی پیرامون ترویج صلح و سازش رویکرد اصلی دادگستری استان سمنان است، تصریح کرد: در همین راستا واحدهای حل اختلاف در کنار شعب حقوقی و کیفری دادگاه‌ها فعال هستند.

وی با تقدیر از تلاش کارکنان قضائی و اداری شعبه دوم اجرای احکام مدنی در سمنان، اضافه کرد: واحدهای حل اختلاف تا حصول نتیجه پرونده را پیگیری و برای صلح و سازش تلاش می‌کنند.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today