نماد آخرین خبر

ورود بازرسی کل کشور به انباشت غیرقانونی زباله‌های جنوب تهران

منبع
فارس
بروزرسانی
ورود بازرسی کل کشور به انباشت غیرقانونی زباله‌های جنوب تهران

فارس/ شکایت‌های مردمی به انباشت ۲۰۰ هزاران زباله در منطقه قمصر باقرشهر تهران، باعث شد سازمان بازرسی کل کشور به جابه‌جایی زباله‌ها اقدام کند.

افشین سهراب خان، رئیس بازرسی منطقه یک کشوری و بازرس کل استان تهران اظهار کرد: انباشت زباله باعث آلودگی شدید در منطقه قمصر شده است. بعد از شکایت‌های پرشمار مردمی به انباشت این حجم زباله و آلودگی‌های زیاد، تصمیم بر آن شد تا زباله‌ها جابه‌جا و به منطقه آرادکوه برای بازیافت منتقل شوند.

رئیس بازرسی منطقه یک کشوری و بازرس کل استان تهران همچنین به عملکرد مدیران در برخورد با این موضوع پرداخت و افزود: حدود ۲۰ سال است انباشت زباله در این منطقه وجود دارد، اما هیچ اقدام مؤثری از طرف برخی مدیران در سال‌های قبل انجام نشده بود و با ترک فعل احتمالی آنها برخورد قانونی می‌شود.
گفتنی است، روستای قمصر در جنوب تهران و در منطقه باقرشهر قرار دارد. این منطقه با مشکلی بیست‌ساله دست‌وپنجه نرم می‌کند که زندگی را برای اهالی آن دیار سخت کرده است. انباشت ۲۰۰ هزار تن زباله و بازیافت غیرمجاز آن باعث ازبین‌رفتن کشاورزی آنجا هم شده است.

سازمان بازرسی کل استان تهران با همکاری چند نهاد و دستگاه دیگر بعد از چند هفته جلسه کارشناسی در اقدامی با عوامل این کار برخورد کردند و مقرر شده زباله‌ها را به منطقه آرادکوه برای بازیافت اصولی جابه‌جا کنند.

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran