نماد آخرین خبر

کارگروه‌های رفع موانع تولید در شهرستان جم فعال شود

منبع
مهر
بروزرسانی
کارگروه‌های رفع موانع تولید در شهرستان جم فعال شود

مهر/ فرماندار جم گفت: دستگاه‌های اجرایی این شهرستان باید کارگروه‌های رفع موانع تولید را فعال و ساختارمند دنبال کنند.

مسعود تنگستانی عصر چهارشنبه در نشست مشترک تولیدکنندگان، کارآفرینان و مدیران دستگاه‌های اجرایی با محوریت «حمایت از سرمایه‌گذاری برای تولید» در محل فرمانداری اظهار کرد: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و تأکید ریاست محترم جمهور و استاندار بوشهر مبنی بر حمایت از تولید و اشتغال، این نشست هم‌اندیشی برگزار شد.

فرماندار جم با اشاره به سیاست‌های کلان کشور در حوزه تولید، افزود: تا جایی که مغایر با قانون نباشد، موانع تولید را با توان مدیریتی خود برطرف خواهیم کرد و نگاه ما مبتنی بر اقدام و عمل است، نه صرفاً شعار خواهد بود.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی باید پیش از ورود سرمایه‌گذاران، اطلاعات لازم در خصوص مجوزها، اراضی و فرآیندهای لازم را در اختیار آن‌ها قرار دهند تا از سردرگمی و اتلاف وقت جلوگیری شود.

وی گفت: دستگاه‌های اجرایی باید کارگروه‌های رفع موانع تولید را فعال و ساختارمند دنبال کنند.

وی یادآور شد: صرف ارائه درخواست برای واگذاری زمین یا دریافت تسهیلات کافی نیستد، ابتدا باید توان اجرایی و فنی متقاضی بررسی شود و استعلام‌های لازم پیش از هرگونه واگذاری باید اخذ شود.





آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar