نماد آخرین خبر

۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی تجهیزات آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان مرکزی نیاز است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی تجهیزات آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان مرکزی نیاز است

ایرنا/ مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی گفت: ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی تجهیزات آموزشی در مراکز این اداره کل با هدف آموزش موثر، نیاز است.

حمیدرضا رستمی افزود: در راستای ارتقا کیفیت و همچنین تجهیز کارگاه‌های آموزشی در رشته‌های دانش بنیان، فناور و hi-tech نیاز است تا این میزان اعتبار تامین شود.

وی بیان کرد: تجهیزات آموزشی به مراکز فنی و حرفه‌ای در سه سال اخیر متناسب با اعتبارات ملی و استانی تخصیص داده شد و بروزرسانی انجام شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی اضافه کرد: ۳۸ کارگاه جدید نیز در این مدت ایجاد شد اما تا رسیدن به سطح ایده‌آل و قابل قبول و نیازمند تخصیص اعتبار از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و اعتبارات مسولیت‌های اجتماعی شرکت‌های تابعه وزارت تعاون و اعتبارات ملی است.

رستمی تصریح کرد: تجهیزات کارگاه‌های مهارت‌آموزی این استان باید متناسب با نیاز روز نوسازی و تجهیز شود و ابزارآلات نوین از جمله مهمترین ضرورت‌هایی است که باید به آن پرداخته شود.

وی خاطر نشان کرد: باوجود پیشرفت فناوری‌های روز، نمی‌توان با ماشین آلات دهه ۶۰ و ۷۰ شمسی در حوزه‌ مهارتی‌آموزی اقدام خاصی انجام داد و در عمل ایجاد مشاغل مهارتی هم در استان مرکزی ابتر باقی می‌ماند.

۲۱ مرکز دولتی، ۳۸۰ آموزشگاه آزاد و ۱۰۶ مرکز جوار کارگاهی ( واحدهای آموزشی مستقر در صنایع) در استان مرکزی فعال و آموزش‌های مهارتی به متقاضیان ارایه می‌شود.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today