شناسایی و دستگیری عامل ایجاد رعب و وحشت برای رانندگان جادهای در شاهرود

مهر/ فرمانده انتظامی شاهرود از شناسایی و دستگیری عامل ایجاد رعب و وحشت برای رانندگان جادهای خبر داد و گفت: متهمی که کامیونها را هدف تخریب قرار میداد، تحویل مراجع قضائی شد.
سرهنگ علیرضا شائینی با بیان اینکه رسیدگی به یک مورد تخریب کامیون در دستور کار قرار گرفت، ابراز داشت: گزارشها حاکی از این بود که فردی به ایجاد رعب و وحشت بین رانندگان میپردازد.
وی با بیان اینکه متهم قشر زحمتکش رانندگان خودروهای سنگین را هدف خود قرار داده بود، افزود: با انجام تحقیقات پلیسی هویت عامل سنگ پرانی مشخص شد.
فرمانده انتظامی شاهرود بابیان اینکه پلیس هوشمندانه فرد متهم را توانست در مخفیگاهش دستگیر کند، ابراز داشت: فرد خاطی به مراجع قضائی شهرستان معرفی شده است.
شائینی با بیان اینکه امنیت مردم همواره خط قرمز پلیس بوده است، اضافه کرد: با هر فرد یا گروهی که بخواهد امنیت ملی را خدشهدار کند قطعاً بدون شک برخورد خواهد شد.