آغاز برداشت انبه نوبرانه از ۵۶۰ هکتار باغات جنوب کرمان

ایسنا/ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آغاز برداشت انبه از نیمه دوم اردیبهشت بهصورت انبه نارس برای مصارف ترشی و لواشک خبر داد که تا اوایل مرداد با برداشت میوه رسیده ادامه دارد.
صادق حسین زاده، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان میزان برداشت انبه از باغات جنوب کرمان را ۴۰۰۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: پیش بینی میشود از باغات جنوب کرمان بیش از ۴۰۰۰ تن انبه به صورت کال و رسیده کامل برای مصرف تازهخوری برداشت و به مصرف بازار داخل کشور برسد.
وی ارقام موجود انبه را در منطقه جنوب کرمان شامل لنگرا، سندری، خوشهای و محلی عنوان کرد که عملکرد این محصول در هر هکتار به طور متوسط هفت تا هشت تن میرسد.
حسین زاده عمده سطح زیرکشت انبه را در بین هشت شهرستان منطقه جنوب کرمان در شهرستان منوجان و سپس کهنوج اعلام کرد و گفت: اکثر باغات انبه جنوب کرمان به صورت درختان پراکنده هستند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان تصریح کرد: انبه جزء دسته میوههای گرمسیری است و تقریباً در تمام مناطق گرمسیر جنوب کرمان تولید میشود.
وی افزود: میوه تولیدی سرشار از ویتامینهای A، B و C، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است و بسیار خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد.
حسین زاده با اشاره به شیوههای مصرف محصول انبه در جنوب کرمان افزود: در شهرهای جنوب کرمان به دلیل طعم ترش و عطر خاص، انبه در تهیه ترشی استفاده زیادی دارد و بنا به اظهار مصرفکنندگان، انبه شیرین تولید شده در جنوب کرمان از نظر عطر و طعم حتی از انبههای پاکستانی وارداتی در بازار هم بهتر است.
وی بیان کرد: جنوب استان کرمان شامل هشت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعهگنج، جازموریان و فاریاب، با حدود یک میلیون نفر جمعیت سهم قابل توجهی در تولیدات کشاورزی به خصوص در زمینه تولید محصولات باغی دارد.
حسین زاده اظهار کرد: از ۸۶ هزار هکتار باغات جنوب کرمان بیش از یک و نیم میلیون تن محصول باغی سردسیری، گرمسیری و نیمه گرمسیری حاصل تلاش شبانهروزی باغداران این منطقه تولید و روانه بازارهای داخل و خارج از کشور میشود.