نماد آخرین خبر

صدور ۵۱ پروانه معدن در خراسان جنوبی طی سال گذشته

منبع
فارس
بروزرسانی
صدور ۵۱ پروانه معدن در خراسان جنوبی طی سال گذشته

فارس/ معاون امور معادن اداره صمت خراسان جنوبی از صدور 51 پروانه بهره برداری معدن طی سال گذشته در خرسان جنوبی خبر داد.

جلسه شورای معادن استان خراسان جنوبی امروز با حضور محمد فرهادی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی و کارشناسان حوزه معدن و محیط زیست برگزار شد.

در این جلسه حمید شاد نوش، سرپرست معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به سفر اخیر معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت به استان و پیگیری درخواست‌های مطرح‌شده در میز خدمت با حضور جعفری، گفت: در سال گذشته ۵۱ پروانه بهره‌برداری با اشتغال‌زایی برای ۶۲۸ نفر و ذخیره معدنی بالغ بر ۴۰۸ میلیون متر مکعب در استان صادر شده است. همچنین ۳۰ گواهی کشف معدنی نیز در همین مدت صادر شده است.

وی با اشاره به تعطیلی ۱۶ معدن در سطح استان، از بررسی وضعیت این معادن در جلسه امروز شورای معادن خبر داد.

در ادامه این نشست، کارشناس محیط زیست استان با بیان اینکه پنج معدن در حوزه زغالی طبس به لحاظ زیست‌محیطی نیازمند بررسی و تصمیم‌گیری در شورای عالی معادن کشور هستند، اظهار داشت: با وجود صدور اخطارهای زیست‌محیطی، برخی از این معادن همچنان در حال فعالیت در محدوده حساس طبس هستند و هشدار داده می‌شود که در صورت بی‌توجهی، احتمال بروز حوادثی مشابه "معدنجو"وجود دارد.

محمد فرهادی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه با تأکید بر اهمیت راهبردی حوزه معدن و گردشگری برای توسعه اقتصادی استان، تصریح کرد: لازم است همکاری‌های لازم با متقاضیان فعالیت‌های معدنی صورت گیرد تا ضمن رعایت قوانین، از بروز ضرر و زیان برای سرمایه‌گذاران جلوگیری شود.

آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today