نماد آخرین خبر

استاندار کرمانشاه از روند کند پرداخت تسهیلات اشتغالزایی انتقاد کرد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استاندار کرمانشاه از روند کند پرداخت تسهیلات اشتغالزایی انتقاد کرد

ایرنا/ استاندار کرمانشاه از کندی روند پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی انتقاد کرد و از بانک‌های عامل به‌ویژه صادرات، مهر ایران، اقتصاد و ملی خواست با جدیت بیشتر در این حوزه وارد عمل شوند تا منابع مالی در فرصت باقی‌مانده تا پایان سال جذب شود.

منوچهر حبیبی در نشست کارگروه سرمایه‌گذاری و اشتغال استان تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی باید طرح‌های خود را بررسی و در صورت نیاز، طرح‌های جایگزین ارائه دهند تا مانعی در مسیر جذب منابع باقی نماند.

استاندار کرمانشاه در ادامه بر ضرورت صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری بدون‌نام تأکید کرد و آن را ابزاری مؤثر برای مقابله با رانت و دلالی دانست و از دستگاه‌هایی نظیر اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی، صنعت، جهاد کشاورزی و گردشگری خواست با سرعت بیشتری نسبت به صدور این مجوزها اقدام کنند.

وی با اشاره به انجام پیش‌امکان‌سنجی برای بخشی از طرح‌های سرمایه‌گذاری، گفت: باید بستر ورود سرمایه‌گذاران با رفع موانع و تسریع در فرآیندهای اجرایی فراهم شود.

حبیبی از همکاری اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی و دانشگاه رازی در پیش‌امکان‌سنجی ۱۰۰ طرح سرمایه‌گذاری خبر داد و گفت: منابع مالی موردنیاز برای این مطالعات ناچیز است و نباید بهانه‌ای برای تعلل در انجام آن باشد.

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به آمادگی پنج طرح سرمایه‌گذاری خارجی در استان، خواستار تسریع در تعیین‌تکلیف این طرح‌ها شد و افزود: در صورت نیاز به تأمین زیرساخت‌هایی نظیر آب، برق و زمین، دستگاه‌های مسوول باید همکاری لازم را داشته باشند.

حبیبی پروژه نیروگاه خورشیدی کمیته امداد را نیز از اولویت‌های مهم در راستای سیاست دولت در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر دانست و خواستار همکاری شرکت برق منطقه‌ای و معاونت عمرانی استانداری در اجرای سریع این پروژه شد.

وی با اشاره به محدودیت منابع بانکی، بر ضرورت استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی نظیر ماده ۵۶، اسناد خزانه، اوراق مرابحه و تهاتر تأکید کرد و افزود: مدیران باید با ریسک‌پذیری بیشتر، از این ابزارها برای پیشبرد طرح‌ها بهره بگیرند.

استاندار کرمانشاه از حضور نمایندگان بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، وزارت دفاع، بنیاد علوی و بنیاد برکت در کارگروه سرمایه‌گذاری استان خبر داد و گفت: این نهادها ظرفیت‌های گسترده‌ای برای سرمایه‌گذاری دارند و آماده مشارکت در توسعه استان هستند.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌هایی از مجموعه شستا نیز هنوز فعال نشده، خواستار برگزاری جلسات با معاونت‌های وزارت تعاون برای بهره‌گیری از این پتانسیل‌ها شد.

استاندار کرمانشاه در ادامه از روستای دشه در شهرستان پاوه به‌عنوان نمونه موفق مشارکت مردمی در توسعه نام برد و گفت: با وجود شیب ۴۵ تا ۵۰ درصدی اراضی، این روستا با همت مردم به منطقه‌ای آباد تبدیل شده است.

وی افزود: تشکیل تعاونی‌های تولیدی و باغداری، توسعه کشاورزی نوین و بوم‌گردی در دشه، نشان‌دهنده ظرفیت بالای مشارکت مردمی در توسعه مناطق روستایی است.

حبیبی تأکید کرد: این روستا الگویی موفق برای سایر مناطق استان است و هر جا که عزم و مشارکت مردمی وجود داشته، اقدامات ماندگار و تحولی شکل گرفته است.

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اهمیت اجرای دقیق و مستمر مصوبات سفر رییس‌جمهور به استان، از همه دستگاه‌های اجرایی و نظام بانکی خواست با اهتمام و جدیت بیشتر در راستای تحقق این مصوبات گام بردارند.

وی اظهار کرد: مصوبات سفر رییس‌جمهور اولویت اصلی مدیریت ارشد استان است و باید به‌طور مستمر توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی رصد و از سوی دستگاه‌ها و بانک‌ها پیگیری شود.

حبیبی خواستار ارائه گزارش‌های منظم و مستند از روند اجرای مصوبات به رییس‌جمهور و مردم شد و افزود: مدیران باید پیگیری این مصوبات را در اولویت کاری خود قرار دهند.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today