نماد آخرین خبر

اعزام ۵۰۰۰ زائر همدانی به حرم مطهر امام خمینی(ره)

منبع
فارس
بروزرسانی
اعزام ۵۰۰۰ زائر همدانی به حرم مطهر امام خمینی(ره)

فارس/ فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان از اعزام ۵۰۰۰ نفر از بسیجیان و آحاد مردم به مرقد مطهر امام(ره) برای شرکت در مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال ایشان خبر داد.

سردار مظاهر مجیدی، فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) اظهار کرد: ویژگی‌هایی همچون پاکی، پرهیزکاری، معنویت، عرفان، شجاعت، صداقت، مردم‌داری و توکل، الگوی هویت انقلابی محسوب می‌شوند و باید برای جامعه امروز تبیین شوند.
 
وی با اشاره به جایگاه تاریخی انقلاب اسلامی افزود: مکتب امام خمینی (ره) بر پایه اقامه حق، قسط و عدل، و ترویج معنویت بنا شده است و همواره در مسیر ظهور و بروز ارزش‌های الهی نقش‌آفرینی کرده است.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان ادامه داد: انقلاب اسلامی، حرکتی تحول‌آفرین بود که نه‌تنها تاریخ ایران، بلکه مسیر بیداری ملت‌های منطقه را تغییر داد.

وی با تأکید بر اهمیت حفظ یاد و خاطره امام خمینی (ره) تصریح کرد: سراسر زندگی امام(ره)، مملو از درس و عبرت و اخلاق بود و انقلاب ایشان، حرکتی تحول‌ساز بود که روحیه ایثار، مقاومت و استقلال را در جامعه زنده کرد و مسیر کشور را به سمت عزت و پیشرفت هدایت برد.

مجیدی از اعزام ۵۰۰۰ نفر از بسیجیان و مردم استان به مرقد مطهر امام خمینی(ره) برای شرکت در مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال ایشان خبر داد و گفت: این مراسم فرصتی برای تجدید بیعت با آرمان‌های بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران و بازخوانی اصول مکتب ایشان خواهد بود.

وی گفت: همانند سال‌های گذشته، مراسم عزاداری سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در روز ۱۴ خرداد با حضور بسیجیان، مردم و مسئولان از ساعت ۱۰ صبح در شهر همدان برگزار خواهد شد.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today