نماد آخرین خبر

کمپ زدن در سواحل و ارتفاعات مازندران ممنوع شد

منبع
فارس
بروزرسانی
کمپ زدن در سواحل و ارتفاعات مازندران ممنوع شد

فارس/ مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اشاره به تداوم ناپایداری جوی در استان، گفت: کمپ زدن در سواحل و ارتفاعات استان ممنوع است.

حسینعلی محمدی، مدیرکل ستاد مدیریت بحران مازندران اظهار کرد: با توجه به ماندگار شدن ناپایداری هوا و تداوم بارش ها در استان و همچنین هشدار سطح زرد دریایی به مسافران توصیه کرد تا حد امکان از کمپ زدن در ساحل خودداری کنند.

وی افزود: مردم و مسافران از تفریح و ورزش‌های آبی مانند جت‌اسکی، قایقرانی و شنا در دریا جدا خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران بیان کرد: مردم و مسافران حتما به هشدارهای ناجیان غریق و عوامل هلال‌احمر در مناطق مختلف ساحلی استان توجه کنند.

محمدی با تاکید بر اینکه پرهیز از سفرهای غیرضروری به مناطق کوهستانی و ارتفاعات استان طی هفته جاری ضرورت دارد، تصریح کرد: همچنین لازم است مردم و مسافران از کمپ زدن و توقف در مسیر رودخانه‌ها و مسیل‌های استان پرهیز کنند.

وی یادآور شد: موضوعی که باید مدنظر مردم و مسافران باشد این بوده که هشدارها و اطلاع‌رسانی برای رفاه حال و تضمین سلامتی مردم است.مدیرکل مدیریت بحران مازندران بیان کرد: تمامی نیروهای امدادی و خدماتی درحالت آماده‌باش کامل هستند.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today