تولید نان کامل استان زنجان به ۳۳ واحد رسید

صدا و سیما/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: تعداد واحدهای نانوایی تولید نان کامل به ۳۳ واحد نانوایی افزایش یافت.
زمانی گفت: بر اساس مصوبه کارگروه پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان زنجان و طبق شیوه نامه ابلاغی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، تعداد واحدهای نانوایی تولید نان کامل به ۳۳ واحد نانوایی افزایش یافت.
وی با بیان اینکه تاکنون ۷ واحد تولید نان کامل در سطح شهر زنجان فعالیت داشتند، اضافه کرد: تولید نان کامل در ۱۲ واحد نانوایی دیگر در شهر زنجان و ۱۴ واحد دیگر در شهرستانهای ابهر (۵ واحد)، ایجرود (۲ واحد)، خرمدره (۳ واحد) و سلطانیه (۴ واحد) راه اندازی میشود.
وی گفت: هدف از اجرای این طرح تولید آرد و پخت نان کامل و رضایت و سلامت آحاد جامعه میباشد.
کلیه نانهای تولید شده سطح استان اعم از لواش، بربری، سنگک، تافتان و نان کامل دارای کیفیت مورد انتظار و ارزش غذایی میباشد.