نماد آخرین خبر

طرح «ایران جان» گامی برای ادای دین به کشور و معرفی ظرفیت‌های آن است

منبع
مهر
بروزرسانی
طرح «ایران جان» گامی برای ادای دین به کشور و معرفی ظرفیت‌های آن است

مهر/ معاون امور استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: طرح «ایران جان» گامی برای ادای دین به کشور و معرفی ظرفیت‌های استان‌ها است.

علیرضا کیخا عصر شنبه در اجلاسیه سراسری مدیران کل مراکز استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران که در سنندج برگزار شد، با تقدیر از کردستان در برگزاری این اجلاسیه اظهار کرد: هویت‌محوری و عدالت‌گستری به عنوان ارکان سند تحول رسانه ملی مطرح است.

وی بیان داشت: هویت‌های محلی مانند کرد، بلوچ، ترک و لر و فارس همگی ذیل هویت ایرانی قرار می‌گیرند، اما فراتر از این، تمام این هویت‌ها تحت یک هویت بزرگ‌تر، عظیم‌تر، مهم‌تر، کلان‌تر و راهبردی‌تر تعریف می‌شوند.

وی با اشاره به پیش‌بینی‌های نادرست غرب در خصوص زانو زدن تمدن‌ها در مقابل لیبرال دموکراسی، اعلام کرد: ظهور امام خمینی به عنوان تعریف‌کننده یک هویت جدید در دنیا است و این هویت، تقابل جدیدی را شکل داد که شامل تقابل جبهه مستضعفین در برابر هویتی است که ذیل پرچم استکبار و نظام سلطه تعریف می‌شود.

کیخا تأکید کرد: امام با ورود خود، بازی‌های دنیا را به هم زد و یک هویت جدید به نظام بین‌الملل داد که در آن مذهب، قومیت و همه المان‌های هویتی محلی و ملی حذف می‌شود و یک هویت جهانی با عنوان «انقلاب مستضعفین» شکل می‌گیرد.

معاون امور استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: هویت جبهه مستضعفین فارغ از مذهب و قومیت، بر پایه تجربه مشترک استضعاف و دشمنی با استکبار جهانی شکل می‌گیرد و هر کسی که در هر جای دنیا طعم استضعاف را چشیده، چه مسلمان باشد چه غیر مسلمان باشد، ذیل این پرچم تعریف می‌شود.

به گفته کیخا، وحدت از نظر رهبر و امام، یک تاکتیک نیست بلکه یک مسئله راهبردی است و از این جهت همه ما ذیل یک پرچم تعریف می‌شویم.

وی به نقش محوری رسانه در میانه این نبرد اشاره کرد و رسانه را میدانی دانست که در میان این غباری که عالم را گرفته، جای حق و باطل را عوض می‌کند.

رسانه نقش مهمی در هدایت افکار عمومی و جلوگیری از بی‌تفاوتی نسبت به غزه دارد

معاون امور استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رنج کودکان غزه که روزها است بدون لحظه‌ای آرامش زندگی می‌کنند و هر روز شاهد از دست دادن عزیزانشان هستند، تأکید کرد: رسانه نقش مهمی در هدایت افکار و جلوگیری از بی‌تفاوتی نسبت به غزه دارد.

وی به دفاع از نقش رسانه ملی در برابر تهاجم سنگین رسانه‌های غرب و شرق پرداخت و آن را به دلیل ایستادگی در مقابل جرثومه فسادی به نام رژیم صهیونیستی و دفاع از کودکان، ستودنی دانست و این اقدام را سندی کافی برای ادای احترام تمام‌قد به رسانه ملی برشمرد.

کیخا ایران را به فرش گرانبهای دستباف تشبیه کرد که نمی‌توان برای آن قیمتی تعیین کرد و این فرش گرانبها را سرشار از عشق، معنویت و مهمان‌نوازی دانست و مردمانی مهمان‌نواز و مهربان از سنندج، بوشهر، کنارک، خوزستان، فارس، گلستان و سراسر ایران را تار و پود آن برشمرد.

وی به ضعف بزرگ در معرفی ایران اشاره کرد که نه به مردم داخل و نه به مردم خارج از کشور، زیبایی‌ها و ارزش‌های واقعی ایران آنگونه که باید شناسانده نشده است.

وی گفت: به غلط، ایران و تهران تنها در خیابان‌ها و برج‌های سر به فلک کشیده شمال شهر تهران معرفی شده‌اند.

کیخا با اشاره به دوران تحول، از تلاش برای معرفی ایران واقعی سخن گفت و اعلام کرد: ایران زیبا با لباس و پوشش و زبان و فرهنگ و خرده‌فرهنگ‌هایی که هر کجای دنیا ذره‌ای از این ویژگی را داشت، آن را سرلوحه کار می‌گرفت و ساعت‌ها برای آن برنامه‌سازی می‌کرد، سریال‌سازی می‌کرد، مستند می‌ساخت.

معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، طرح ایران جان را گامی برای جبران این خسارت طولانی‌مدت دانست و تاکید کرد: ایران جان غایت و هدف نیست، بلکه گامی برای ادای دین به ایران و نمایش ایران آنگونه که باید، است.

کیخا هفته اول اجرای این طرح را درخشان توصیف کرد و گفت: حال مردم خوزستان در آن هفته خیلی خوب بود و سهم خود را از آنتن ملی بیشتر از همیشه دیدند.

وی افزود: تصویر ذهنی مردم ایران نسبت به خوزستان اصلاح شد و تلاش شد تا خوزستان کمی بهتر از آن چیزی که در ذهن مخاطب است معرفی شود و سهم مردم خوزستان از آنتن ملی افزایش یابد.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online