نماد آخرین خبر

دستور استاندار آذربایجان غربی بر فعالیت شبانه‌روزی کارگاه‌های راهسازی

منبع
فارس
بروزرسانی
دستور استاندار آذربایجان غربی بر فعالیت شبانه‌روزی کارگاه‌های راهسازی

فارس/ مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: با پیگیری و دستور مقام عالی استان مبنی بر فعالیت شبانه‌روزی کارگاه‌های راهسازی، عملیات راهسازی در محور شاهین‌دژ - تکاب به صورت شبانه‌ نیز در حال فعالیت عمرانی است.

آرامون، مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: با پیگیری و دستور مقام عالی استان مبنی بر فعالیت شبانه‌روزی کارگاه‌های راهسازی، عملیات راهسازی در محور شاهین‌دژ - تکاب به صورت شبانه‌ نیز در حال فعالیت عمرانی است.

وی اظهار داشت: فعالیت کارگاه‌ راهسازی در محور شاهین‌دژ- تکاب به صورت شبانه‌روزی بوده و بیش از ۷۵ دستگاه انواع ماشین آلات سنگین در این محور در حال فعالیت هستند.

آرامون ادامه داد: عملیات راهسازی در ۳۸ کیلومتر از محور شاهین‌دژ - تکاب فعال بوده و برای اجرای آن بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: توسعه و تعریض محور شاهین‌دژ - تکاب از طرح‌های مهم بوده و زمینه توسعه بیش از پیش شهرستان را فراهم می‌کند و دسترسی اهالی این منطقه را به مرکز استان سهولت می‌بخشد.

وی افزود: با توجه به پیگیری مقام عالی استان برای فعالیت کارگاه‌های راهسازی، راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی بر این مساله نیز اهتمام ویژه دارد.

آرامون تاکید کرد: با بهبود این مسیر، دسترسی به مناطق صنعتی و معدنی تکاب، آسان‌تر شده و سرمایه‌گذاری در این حوزه افزایش می‌یابد.

آخرین خبر آذربایجان غربی در اینستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today