نماد آخرین خبر

صادرات ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از کهگیلویه و بویراحمد

منبع
فارس
بروزرسانی
صادرات ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از کهگیلویه و بویراحمد

فارس/ با صادرات سالانه بیش از ۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی به کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، استان کهگیلویه و بویراحمد به یکی از صادرکنندگان پیشرو در حوزه کشاورزی غیرنفتی بدل شده و ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری برای کشور رقم زده است.

سیدعلی معتمدی‌پور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، با اعلام صادرات بیش از ۵۰ هزار تن محصول در سال، این روند را دستاوردی مهم برای استانی کوچک اما پُرظرفیت توصیف کرد.
وی اظهار کرد: این صادرات نه‌تنها به تأمین ارز برای کشور کمک کرده بلکه ظرفیت‌های مغفول کشاورزی استان را نیز به نمایش گذاشته است.
معتمدی‌پور با اشاره به تنوع مقاصد صادراتی افزود: کشورهای مقصد این محصولات صرفاً محدود به همسایگان نیست، بلکه عراق، افغانستان، عمان، قطر، امارات، ترکیه، روسیه و ارمنستان در فهرست بازارهای هدف قرار دارند. ورود به چنین بازارهایی نیازمند رعایت استانداردهای بین‌المللی، ارتقای کیفیت، بسته‌بندی مناسب و توسعه زیرساخت‌های لجستیکی بوده که دستیابی به آن‌ها در استانی مانند کهگیلویه و بویراحمد تحسین‌برانگیز است.
وی با معرفی مهم‌ترین محصولات محورهای استان، به اقلامی مانند عسل، فلفل دلمه‌ای رنگی، گل رز، گوجه‌فرنگی، فرآورده‌های گیاهان دارویی، هندوانه و ماهیان سردآبی همچون قزل‌آلا و خاویاری اشاره کرد. این سبد متنوع محصولات، گویای حرکت استان به سمت تولیدات ارزش‌افزا و دارای مزیت رقابتی در سطح جهانی است.
 

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today