نماد آخرین خبر

۲۲۹ کارت سوخت خودرو اسقاطی در زاهدان مسدود شد

منبع
فارس
بروزرسانی
۲۲۹ کارت سوخت خودرو اسقاطی در زاهدان مسدود شد

فارس/ مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان گفت: در راستای مقابله با قاچاق سوخت، ۲۲۹ کارت هوشمند سوخت متعلق به خودروهای اسقاطی در این منطقه شناسایی و مسدود شد.

قربانعلی مردانی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان اظهار کرد: در ادامه اقدامات کنترلی و پیشگیرانه برای مقابله با قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان، ۲۲۹ کارت هوشمند سوخت متعلق به وسایط نقلیه اسقاطی را شناسایی، مسدود و از چرخه سوخت‌گیری حذف کرد.

وی افزود: این کارت‌های سوخت متعلق به وسایط نقلیه‌ای بوده که از چرخه حمل‌ونقل خارج شده‌اند و طی ماه‌های اخیر، با همکاری پلیس راهور و مراکز اسقاط خودرو، شناسایی و از سامانه هوشمند سوخت حذف شدند.

مدیر منطقه زاهدان با اشاره به صرفه‌جویی منابع و پیشگیری از انحراف سهمیه‌های یارانه‌ای گفت: پیش از این، خودروهای اسقاطی یادشده، به طور میانگین ماهانه بیش از ۳۶ هزار لیتر سوخت دریافت می‌کردند و حذف آن‌ها گامی مهم در کنترل مصرف و مقابله با قاچاق سوخت به شمار می‌رود.

مردانی همچنین بر استمرار روند پایش کارت‌های سوخت تأکید کرد و افزود: تطابق مستمر اطلاعات با مراکز اسقاط و برخورد با هرگونه سوءاستفاده، بخشی از برنامه‌ جامع شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برای مدیریت مصرف سوخت و مقابله با قاچاق در سیستان و بلوچستان است.

به گفته وی، طرح‌های مشابه نیز در سطح منطقه اجرا و روند شناسایی و حذف کارت‌های غیرمجاز، به طور مستمر ادامه خواهد داشت. 

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today