نماد آخرین خبر

دستگیری متهم سرقت به عنف با پوشش مأمور در مسجدسلیمان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
دستگیری متهم سرقت به عنف با پوشش مأمور در مسجدسلیمان

ایسنا/ دادستان عمومی و انقلاب مسجدسلیمان از شناسایی و دستگیری یکی از متهمان پرونده «سرقت به عنف در پوشش مامور نیروی انتظامی» خبر داد. 

علی زلقی، دادستان عمومی و انقلاب مسجدسلیمان اظهار کرد: بهمن‌ سال گذشته، پرونده‌ای با موضوع سرقت به عنف در شهرستان مسجدسلیمان تشکیل شد که در آن فرد یا افرادی با سوءاستفاده از لباس ماموران نیروی انتظامی، وارد منزل یکی از شهروندان شده و با تهدید زن صاحب‌خانه به وسیله چاقو، اقدام به سرقت طلاهای وی کرده بودند.

بنا بر اعلام دادگستری کل خوزستان، وی افزود: با پیگیری و تلاش مستمر پلیس آگاهی، متهمان شناسایی شدند و یکی از عاملان اصلی این اقدام مجرمانه دستگیر شد.

زلقی گفت: متهم پس از مواجهه با مستندات پرونده، به بزه انتسابی اقرار کرد و با صدور قرار قانونی، روانه زندان شد.

دادستان مسجدسلیمان با قدردانی از تلاش‌های بازپرس شعبه دوم دادسرای عمومی و انقلاب و ماموران پلیس آگاهی در رسیدگی سریع و موثر به این پرونده، بر برخورد قاطع دستگاه قضایی با مرتکبان جرایم خشن و تهدیدکنندگان امنیت عمومی تاکید کرد. 

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره