نماد آخرین خبر

۳۳ طرح ورزشی ایلام، نیازمند ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
۳۳ طرح ورزشی ایلام، نیازمند ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار

صدا و سیما/ مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام با اشاره به اینکه سرانه فضای ورزشی استان اکنون به ۹۹ صدم متر مربع رسیده است گفت: تکمیل ۳۳ طرح نیمه‌تمام ورزشی نیازمند ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

شهاب شهبازی با اشاره به اهمیت توسعه طرح های ورزشی نیمه تکمیل استان، اظهار داشت: در زمان حاضر ۳۳ طرح نیمه‌ تمام ورزشی در نقاط مختلف استان در دست ساخت قرار دارد که برای تکمیل آنها به ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی بیان کرد: این پروژه‌ها شامل سالن‌های چندمنظوره، زمین‌های چمن طبیعی بزرگ، چمن مصنوعی مینی‌فوتبال و سایر مراکز ورزشی است که تکمیل آنها می‌تواند تحول بزرگی در ورزش استان ایجاد کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام اولویت‌های حوزه ورزش را برشمرد و افزود: با توجه به ظرفیت‌های بالای ایلام در ورزش ملی و امکان میزبانی مسابقات بین‌المللی، ساخت خوابگاه مناسب برای ورزشکاران یکی از نیاز‌های اساسی استان است.
وی در ادامه تأکید کرد: ساخت مجتمع ورزشی ویژه بانوان در شهر ایلام و شهرستان‌های تابعه یکی دیگر از مطالبات مهم مردم استان است.
شهبازی یادآور شد: علاوه بر این، تکمیل سکوی تماشاگران ورزشگاه شهدای شهر چوار با ظرفیت ۳۰۰ هزار نفر و اجرای فاز سوم این مجموعه شامل احداث یادمان شهدای ورزشکار از دیگر طرح‌های ضروری به شمار می‌رود.
وی به طرح ورزشگاه ۱۵ هزار نفری ایلام نیز اشاره کرد و گفت: تکمیل این ورزشگاه می‌تواند زمینه‌ساز حمایت بیشتر از ورزش حرفه‌ای در استان باشد و ظرفیت میزبانی مسابقات ملی را تقویت کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام عنوان کرد: با تأمین اعتبارات لازم، می‌توان پروژه‌های نیمه‌تمام را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سرانجام رساند و سرانه فضای ورزشی استان را به استاندارد‌های لازم نزدیک کرد و به طور قطع با نگاه حمایتی مسئولان ملی، این هدف قابل تحقق است.
 





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/