نماد آخرین خبر

فریب فروش کولر یارانه‌ای را نخورید

منبع
فارس
بروزرسانی
فریب فروش کولر یارانه‌ای را نخورید

فارس/ مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از هم استانی‌های عزیز درخواست کرد تا فریب تبلیغات و اخبار فروش کولر یارانه‌ای را نخورند.

محمدرسول تحفه، مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس اظهار داشت: در پی انتشار اخباری در خصوص فروش کولر یارانه‌ای توسط دولت، این موضوع توسط شرکت توانیر تکذیب شده است.

وی ادامه داد: اخیرا در فضای مجازی خبری منتشر شده که دولت در سال ۱۴۰۴ طرحی برای تعویض کولرهای گازی فرسوده با کولرهای کم‌مصرف و یارانه‌ای اجرا می‌کند، این در حالی است که هیچ مصوبه و برنامه‌ای در این خصوص وجود ندارد.

این مقام مسئول یادآورشد: براساس اعلام شرکت توانیر، استناد این خبر به مصوبه چند سال قبل شورای اقتصاد است که به دلیل عدم تامین منابع مالی لازم، اجرایی نشد.

مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس تصریح کرد: این اکاذیب که منتشرکنندگان آن نیتی جز سودجویی ندارند در حالی همزمان با طرح فروش اقساطی موتورهای پربازده کولرهای آبی آن هم از طریق مجاری کاملا قانونی و معتبر مطرح می‌شود که سال ها قبل طرحی برای تعویض کولرهای گازی پنجره ای پرمصرف در یک دوره محدود اجرا شد.

تحفه تاکیدکرد: این جریانات که پشت آن تفکرات شیادانه برای فریب مردم نهفته است به منظور تخریب و بدنام کردن دولت راه افتاده و با هدف دولت در مسیر بهینه سازی مصرف انرژی در تضاد کامل بوده و به قصد پر کردن جیب شیادان سازماندهی می‌شود.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online