نماد آخرین خبر

دستگیری ۱۱۵ متخلف حوزه شیلات در خوزستان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
دستگیری ۱۱۵ متخلف حوزه شیلات در خوزستان

صدا و سیما/ مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به تلاش‌های انجام شده در راستای حفاظت از منابع آبزی از اجرای گشت‌های منظم و هدفمند در سواحل و دریاهای خوزستان در سال جاری خبر داد و گفت: در پی این اقدامات، ۱۱۵ نفر از متخلفان شناسایی و دستگیر شدند.

مرتضی سوری، مدیرکل شیلات خوزستان اظهار کرد: یگان حفاظت منابع آبزی شیلات استان در پنج پایگاه فعال شامل بندر امام خمینی (ره)، خورسمایلی ماهشهر، سجافی هندیجان، چوئبده و اروندکنار در آبادان اقدام به اجرای برنامه‌های کنترلی و نظارتی گسترده‌ای کرده است.

وی افزود: در جریان این عملیات در اردیبهشت سال جاری، ۹۶ دستگاه خودرو، ۱۶ دستگاه موتورسیکلت، ۷۴۲ فروند قایق در ساحل و ۵۵ فروند قایق در دریا و ۱۱۱۳ فروند لنج در ساحل و ۶۰ فروند لنج در دریا مورد بازرسی قرار گرفتند.

مدیرکل شیلات خوزستان ادامه داد: در پی این اقدامات، ۱۱۵ نفر از متخلفان شناسایی و دستگیر و ۱۴ فروند قایق و ۱۱ فروند لنج به دلیل تخلفات صورت‌گرفته توقیف شدند.

سوری اضافه کرد: در حوزه کشفیات، یگان حفاظت موفق به کشف و ضبط ۱۲۲۰ کیلوگرم میگو و ۳۴۰ کیلوگرم ماهی حاصل از صید غیرمجاز شد که پس از طی مراحل قانونی نسبت به تحویل آن‌ها به مراجع ذی‌ربط اقدام کردند.

وی با بیان اینکه حفاظت از منابع آبزی یک وظیفه ملی و راهبردی است بر تداوم این فعالیت‌ها با جدیت بیشتر تأکید کرد و گفت: از مشارکت مردمی و همکاری نهادهای نظامی و انتظامی در تحقق این اهداف قدردانی می‌کنیم.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today