قاچاقچی سوخت بیش از ۱۰ میلیارد ریال در گیلان محکوم شد

مهر/ مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از محکومیت بیش از ۱۰ میلیارد ریالی برای قاچاق سوخت در استان خبر داد.
مرتضی امینی، مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان اظهار کرد: شعبه دوم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز رشت به پرونده ۴۰۰۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق رسیدگی کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان افزود: شعبه پس از بررسی پرونده و ارائه نشدن مدارک معتبر و استعلام از شرکت نفت منطقهای و با توجه به اینکه فرآوردههای نفتی از مصادیق بارز کالای یارانهای محسوب شده، تخلف قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط سوخت کشف شده متخلف را به پرداخت ۷ میلیارد و۹۶۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
امینی گفت: شعبه رسیدگی کننده همچنین برای وسیله نقلیه معادل ارزش کالا (یک میلیارد و۸۶۶ میلیون ریال) و مخزن غیر مجاز ۵۰۰ میلیون ریال به جریمه اضافه و در مجموع متخلف را ۱۰ میلیارد و ۳۳۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گفته امینی: مأموران پلیس امنیت اقتصادی در رصد اطلاعاتی گازوئیل قاچاق را از کامیون در حال حمل، کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.