جنایت سحرگاهی در میدان ترهبار کرمان

خراسان/ عوامل جنایت در گرگ و میش سحرگاهی میدان ترهبار کرمان در کمتر از ۳ ساعت از وقوع قتل به چنگ نیروهای پلیس آگاهی افتادند.
سرهنگ خمیدرضا میرحبیبی، رئیس پلیس آگاهی استان کرمان بیان کرد: حوالی سحرگاه روز سهشنبه ۲۷ خرداد، وقوع نزاع و درگیری شدید منجر به قتل در یکی از بارفروشیهای شهر کرمان به پلیس آگاهی گزارش شد.
میرحبیبی افزود: در ادامه با حضور فوری مأموران در محل جنایت مشخص شد یک مرد جوان در نزاعی که با چند نفر دیگر در این میدان ترهبار شکل گرفته با ضربات چاقو مجروح و پس از انتقال به بیمارستان بر اثر شدت جراحات جان باخته است.
وی تصریح کرد: با بررسیهای میدانی و اقدامات اطلاعاتی بعدی، هویت دو فردی که در این نزاع شرکت داشتند برای مأموران محرز شد، این دو متهم با ردزنیهای تخصصی در کمتر از ۳ ساعت از وقوع قتل که از صحنه حادثه گریخته بودند در یکی از خیابانهای مرکز شهر دستگیر و به انجام قتل به علت نزاع و درگیری شدید با مقتول اعتراف کردند.