تولید پایدار مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز در همدان

ایرنا/ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: تولید مرغ،تخم مرغ و گوشت قرمز در استان پایدار بوده و ذخیره سازی قابل اتکایی از این اقلام اساسی در استان انجام شده است.
سید مجتبی حسینی افزود: تولید گوشت، مرغ و تخم مرغ در مرغداری های استان همدان بدون هیچ مشکل و وقفه ای در حال انجام است.
وی اظهار کرد: کشتار دام های پروار در کشتارگاه ها نیز طبق روال انجام می شود بنابراین هیچ مشکل و کمبودی در زمینه تولید گوشت چه مرغ و چه گوشت قرمز (گوساله و گوسفند) در استان همدان نداریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان افزود: شبکه توزیع فرآورده های خام دامی در استان نیز به شکل مطلوبی به فعالیت می پردازد و در حال حاضر در سطح مراکز عرضه هیچ مشکل و کمبودی وجود ندارد.
وی اظهار کرد: علاوه بر توزیع روزانه گوشت مرغ و قرمز در سطح بازار، مقداری از این تولید نیز در سردخانه ها ذخیره سازی می شود تا در صورت افزایش تقاضا و نیاز در بازار عرضه شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در رابطه با افزایش تقاضا برای خرید برخی اقلام اساسی نظیر روغن نیز گفت: این محصول نیز به میزان کافی در بازار وجود دارد اما خریدهای هیجانی و بیش از نیاز معمول خانوار موجب شده تا در بعضی فروشگاه ها شاهد اتمام یا محدودیت در عرضه آن باشیم اما در مجموع کمبودی نیز در خصوص این محصول نداریم.