ساعت کاری نانواییهای زنجان افزایش یافت
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: ساعت کاری نانواییهای استان بر اساس تراکم جمعیتی مناطق مختلف افزایش یافته است و برخی از این واحدها دو شیفته و سه شیفته فعال هستند.
امیرحسین مسیبی افزود: با دو شیفته و سه شیفته کردن نانوایان تلاش شده است امکان دسترسی آسان مردم به نانوایی ها فراهم شود.
وی از خدمت رسانی مطلوب به مردم اطمینان داد و اظهار داشت: کارکنان این اداره کل در صف خدمت و در کنار بازرسین و مردم حضور دارند.
مسیبی بر تدابیر اداره غله و خدمات بازرگانی استان برای خدمت رسانی بهینه به مردم در این شرایط تاکید و تصریح کرد: این اداره به واحدهای نانوایی اجازه داده است برای خرید سهمیه ماه های بعد نیز اقدام های لازم را انجام دهند تا بتوانند در حد چند کیسه آرد بیشتر در صورت شلوغی و تراکم جمعیت استفاده کنند.