بازار کالاهای اساسی در سیستان و بلوچستان زیر ذرهبین تعزیرات حکومتی

ایسنا/ مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان از تقویت گشت های مشترک و نظارت ویژه بر توزیع کالاهای اساسی در استان خبر داد.
منصور انصاری، مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: هم اکنون تمامی گشت های مشترک تعزیرات حکومتی در استان فعال است و مردم هیچ گونه نگرانی در زمینه توزیع کالای اساسی نداشته باشند.
وی بر پرهیز از خرید هیجانی تاکید کرد و گفت: هیچ گونه کمبودی در زمینه کالاهای اساسی در سطح استان وجود ندارد و مردم همانند قبل نیازهای خود را تامین کنند.
انصاری همچنین بر برخورد بدون اغماض با احتکار کنندگان، گران فروشان و کم فروشان خبر داد و گفت: قطعا در صورت مشاهده هر گونه تخلف به صورت ویژه با افراد متخلف برخورد می شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در ادامه از فعالیت ۱۹۷ تیم بارزسی در سه ماهه ابتدای امسال خبر داد و گفت: از ابتدای فروردین ماه تا کنون هزار و ۸۰ بازرسی از واحدهای صنفی استان صورت گرفته که ۴۴۸ پرونده تخلفاتی در تعزیرات حکومتی تشکیل شده و در حال رسیدگی است.
وی ادامه تاکید کرد: مردم هر گونه تخلف در زمینه گرانفروشی، کم فروشی، احتکار و یا غیره را از طریق شماره ۱۲۴ سازمان صمت و یا ۱۳۵ تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.