ساخت مجتمعهای نان در تبریز برای رفاه شهروندان و کاهش صفهای طولانی

ایرنا/ سازمان ساماندهی مشاغل و فرآوردههای کشاورزی شهرداری تبریز با راهاندازی مجتمعهای نان در نقاط مختلف شهر، گام بلندی برای تسهیل دسترسی شهروندان به نان تازه و کاهش مشکلات تهیه نان برداشته است.
به گزارش امور ارتباطات سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده های کشاورزی شهرداری تبریز، این اقدام با هدف تامین رفاه شهروندان است تا شهروندان به راحتی نان مورد نیاز خود را از این مراکز تهیه کنند.
بر اساس این گزارش مجتمع های نان در خیابان دامپزشکی سبزه میدان، شهرک یاغچیان فروشگاه شهریم ۶ و خیابان ارتش پارک باغشمال راه اندازی شده است.
به گزارش فرمانداری تبریز، به منظور پاسخگویی به نیاز شهروندان و جلوگیری از ایجاد صف های طولانی، ۲۱ مجتمع نانوایی در این شهر ز به طور شبانه روزی در حال تولید روزانه ۱۵۰ هزار بسته نان خشک هستند.
این نانوایی ها با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار بسته نان ۲۴ ساعته در حال فعالیت بوده و نانهای بستهای در طول روز در فروشگاهها و مغازههای سطح تبریز توزیع میشود.
۲۵۰ واحد تولید نان لواش نیز با افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت در ۲ نوبت صبح و عصر مشغول تولید هستند و برنامه ریزی برای توسعه این تعداد به ۵۰۰ واحد دست اجرا است.
۳۰۰ واحد نانوایی برای دریافت وام به بانکها معرفی شدهاند تا با نوسازی تجهیزات و توسعه «پخت دوگانه» (آزاد و یارانه ای) خدمات بهینه تری ارائه دهند.
بر اساس این گزارش ۲ هزار و ۹۰۰ واحد نانوایی یارانه ای و آزاد در تبریز فعال هستند.