نماد آخرین خبر

ماجراهای جنجالی دزد فراری در مشهد

منبع
خراسان
بروزرسانی
ماجراهای جنجالی دزد فراری در مشهد

خراسان/ دزد سابقه‌داری که در شهرهای مختلف کشور سرقت‌های متعددی انجام داده است در حالی با تلاش مأموران کلانتری شفای مشهد دستگیر شد که همسر وی زوایای پنهانی از ماجراهای جنجالی این سارق حرفه‌ای را فاش کرد.

مأموران کلانتری شفای مشهد که در پی تدابیر سرهنگ محمد چراغ (فرمانده انتظامی مشهد) طرح ویژه پیشگامان را به منظور مقابله با جرایم اجرا می‌کردند، از طریق منابع و مخبران خود به اطلاعاتی دست یافتند که بیانگر اقامت یک سارق حرفه‌ای در یکی از روستاهای اطراف مشهد بود. به همین خاطر گروه کارآزموده‌ای از افسران تجسس با هدایت و نظارت مستقیم سرگرد احسان سبکبار (رئیس کلانتری شفا) تحقیقات پلیسی را به شیوه نامحسوس آغاز کردند و به سرنخ‌های مهمی رسیدند که نشان می‌داد یک سارق سابقه‌دار و فراری در خانه روستایی مخفی شده است. ادامه کنکاش‌های پلیس حاکی از آن بود که یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ و یک دستگاه موتورسیکلت سرقتی نیز در مخفیگاه وی وجود دارد، بنابراین نیروهای انتظامی پس از بررسی همه ابعاد این ماجرا، عملیات بازرسی را با دستور مقام قضایی آغاز کردند و ضمن غافلگیری دزد ۳۴ ساله در خانه روستایی، مقادیر زیادی اموال و لوازم سرقتی شامل انواع قطعات جاروبرقی، مدارک و مُهر یکی از شرکت‌های بیمه، لپ‌تاپ و ... را در حالی کشف کردند که متهم فراری پلاک یک خودروی دیگر را روی سپر پژو ۴۰۵ سرقتی نصب کرده بود.
همسر این دزد حرفه‌ای که بسیار از رفتارهای شوهرش ناراحت و دلگیر بود، به عوامل انتظامی گفت: همسرم اموال سرقتی زیادی را به منزل می‌آورد و در شهرهای مختلف کشور نیز سرقت می‌کند. او موتورسیکلت و پژو ۴۰۵ را از مشهد سرقت کرده است اما در شهرهای دیگری هم به اموال مردم دستبرد می‌زند به طوری که مدتی قبل دو دستگاه موتورسیکلت را برای فروش به اسفراین برده بود که نیروهای انتظامی به وی مشکوک شدند اما او از چنگ پلیس فرار کرد.
این زن جوان با بیان این که دیگر نمی‌تواند توهین و فحاشی و کتک‌کاری‌های همسرش را تحمل کند، ادامه داد: سرقت‌های متعدد او باعث آزار روحی و روانی من می‌شود ولی در صورتی که اعتراض کنم به شدت کتکم می‌زند!
متهم مذکور که بهزاد نام دارد، در اعترافات خود به افسران دایره تجسس کلانتری شفا گفت: من سابقه‌دار هستم و به مواد مخدر سنتی و همچنین قرص و شربت متادون اعتیاد دارم.
وی افزود: خودروی پژو را حدود ۲۰ روز قبل از خیابان صیاد شیرازی مشهد سرقت کردم چرا که به دلیل ضعف سیستم امنیتی، به راحتی مورد دستبرد قرار می‌گیرد. موتورسیکلت را هم حدود یک ماه قبل در بولوار وکیل‌آباد مشاهده کردم که یک جعبه فلزی سبزرنگ نیز روی ترک آن قرارداشت. خیلی راحت سوار موتورسیکلت شدم و آن را به سرقت بردم اما لوازم جاروبرقی و موتور یخچال را از شهرستان چناران به همراه یکی از دوستانم سرقت کردم و مدارک و لپ‌تاپ را از شرکت بیمه ایران در طرقبه دزدیدم!
 ​​​وی سپس به کیف و ابزار دیگر کشف شده از مخفیگاهش اشاره کرد و ادامه داد: این اموال را هم از داخل خودروهای پارک شده در حاشیه خیابان‌ها به سرقت برده‌ام چرا که مدتی به باتری، قطعات و محتویات خودروها دستبرد می‌زدم.
این سارق حرفه‌ای همچنین به انتقال ۳ دستگاه موتورسیکلت سرقتی دیگر به چناران هم اعتراف کرد و گفت: اموال سرقتی را از طریق آگهی‌های سایت دیوار به فروش می‌رساندم.
تحقیقات بیشتر برای شناسایی و دستگیری همدستان این سارق جوان و کشف سرقت‌های دیگر وی با دستور رئیس کلانتری شفا ادامه دارد.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today