نماد آخرین خبر

افزایش دمای هوای تهران تا فردا

منبع
ايسنا
بروزرسانی
افزایش دمای هوای تهران تا فردا

ایسنا/ اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش دمای هوای تهران تا فردا (اول تیرماه) همچنین خیزش گرد و خاک در برخی نقاط استان خبر داد.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمان صاف تا قسمتی ابری در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش نسبی ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
طی این مدت در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نیمه جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید خیزش و انتقال گردوخاک از استان‌های مجاور مورد انتظار است.
از یکشنبه تا چهارشنبه (۱ تا ۴ تیرماه) در ارتفاعات استان به‌ویژه فیروزکوه گاهی رگبار و رعد و برق پراکنده پیش‌بینی می‌شود.
امروز و فردا افزایش نسبی دما مورد انتظار است.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۶ درجه سانتیگراد گرمترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
آسمان تهران نیز فردا (اول تیرماه) صاف تا کمی ابری در بعد از ظهر افزایش باد با بیشترین و کمترین دمای ۳۷ و ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
آسمان پایتخت پس‌فردا (۲ تیرماه) صاف تا کمی ابری در بعد از ظهر افزایش باد خواهد بود و دمای هوا در گرم‌ترین و سردترین زمان به ۳۶  و ۲۶ درجه سانتیگراد می‌رسد.

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran