رژیم صهیونی با حمله به مراکز درمانی کرمانشاه در روند درمان بیماران اخلال ایجاد کرد

ایرنا/ مشاور رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه و رئیس انجمن بیماران خاص استان با اشاره به حمله رژیم صهیونسیتی به مراکز درمانی استان کرمانشاه، گفت: مردم و مسئولان پای کار هستند و خوشبختانه بیمارستان غیرفعالی در استان وجود ندارد اما حملات باعث ایجاد اخلال در روند درمانی بیماران شد.
حسین بیگلری، مشاور رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه و رئیس انجمن بیماران خاص استان اظهار کرد: متاسفانه در چند روز اخیر شاهد حمله رژیم صهیونیستی به بعضی از مراکز درمانی در استان کرمانشاه بودهایم، این در حالیست که مراکز درمانی در تمام دنیا به عنوان مراکزی امن شناخته میشوند.
وی با بیان اینکه متاسفانه در چند روز گذشته رژیم صهیونیستی به این مراکز حمله کرد، ادامه داد: خوشبختانه با توجه به پای کار بودن مسئولان و مردم در استان کرمانشاه بیمارستان غیر فعالی وجود ندارد و از جامعه جهانی درخواست داریم که این حملات به مراکز درمانی را به شدت محکوم کنند.
رئیس انجمن بیماران خاص استان کرمانشاه گفت: در بیمارستان فارابی که هفته گذشته مورد اصابت چند بمب قرار گرفت، بخش مراقبتهای ویژه آن با مشکلاتی مواجه شد اما از همان لحظه اورژانس بیمارستان کار خدمترسانی به بیماران را با تمام توان ادامه داد.
بیگلری با بیان اینکه بخش بیماران روانی در بیمارستان فارابی مجدداً راهاندازی و بیماران در این بخش بستری شدند، بیان کرد: جامعه جهانی باید با جدیت بیشتر این اقدامات را محکوم کند تا این حملات در دیگر کشورها باب نشود.
مشاور رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه افزود: رژیم صهیونیستی با حمله به مراکز درمانی مانند فارابی و یک مرکز در بخش میانراهان استان کرمانشاه و یک آمبولانس باعث اختلال در خدمترسانی به بیماران به خصوص در مرکز درمانی فارابی و بیماران بخش مغز و اعصاب و روانی شد؛ این بیماران پس از حمله دچار سرگردانی شدند که برای ادامه روند درمان خود به دیگر مراکز درمانی در استان کرمانشاه منتقل گردیدند.
وی با اشاره به اینکه چنین حملاتی در هیچ جای دنیا و در هیچ جنگی قابل توجیه نیست و جامعه جهانی باید چنین اعمالی را به شدت محکوم کند، گفت: پس از حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستانها دو نوع خسارت به بار آمده است؛ یک خسارت محسوس یک خسارت نامحسوس.
بیگلری افزود: خسارت نامحسوس بسیار بیشتر از خسارت محسوس به بیماران ضرر میرساند؛ بسیاری از بیماران در بخشهای شیمیدرمانی و بیماران خاص دیگر با توجه به اینکه احساس ناامنی در بیمارستانها به آنها دست داده، برای ادامه روند درمان خود با مشکل مواجه شدهاند و از مراجعه به بیمارستان هراس دارند.