نماد آخرین خبر

پیش‌بینی خیزش گردوخاک در شرق و شمال اصفهان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پیش‌بینی خیزش گردوخاک در شرق و شمال اصفهان

ایرنا/ رئیس مرکز پیش‌بینی و مُخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از پیش‌‌بینی وزش باد به نسبت شدید و خیزش گرد و خاک در مناطق شرقی و شمالی استان از امروز تا اواسط هفته جاری خبر داد.

لیلا امینی، رئیس مرکز پیش‌بینی و مُخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان اظهار کرد: وزش باد به نسبت شدید، گرد و خاک محلی، کاهش کیفیت هوا و کاهش میدان دید برای امروز تا اواسط هفته جاری در مناطق شرقی و شمالی استان پیش‌بینی می‌شود.
وی ادامه داد: آسمان بیشتر مناطق استان تا اواسط هفته جاری به‌صورت صاف تا کمی ابری خواهد بود و پدیده خاص جوی در سایر مناطق استان وجود ندارد.
رئیس مرکز پیش‌بینی و مُخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری افزایش پیدا خواهد کرد و گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا به مناطق مرکزی استان هم کشیده خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی نخواهد داشت.
امینی بیان کرد: دمای صبح امروز شهر اصفهان نیز ۳۲ درجه سانتی‌گراد بود که نسبت به روز گذشته ۲ درجه گرم‌تر شده است.
وی افزود: دمای کلانشهر اصفهان در گرمترین ساعت شبانه‌روز گذشته به ۳۹ و در خُنک‌ترین ساعت به ۲۴ درجه سانتی‌گراد رسید.
رئیس مرکز پیش‌بینی و مُخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: بادرود با ۴۴ و بویین میاندشت با هفت درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خُنک‌ترین نقاط استان در شبانه‌روز گذشته بودند.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today