بازداشت متهم خیانت به وطن در لردگان

فارس/ دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لردگان گفت: در پی رصد دقیق نیروهای امنیتی و انتظامی، فردی که در شهرستان لردگان با انتشار محتوای حمایتی از رژیم صهیونیستی، اقدام به تشویش اذهان عمومی و تضعیف امنیت ملی کرده بود، شناسایی و بازداشت شد.
اسماعیل باقری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لردگان عنوان کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی نیروهای انتظامی و امنیتی شهرستان لردگان، فردی که با بارگذاری و انتشار مطالب حمایتجویانه از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی، اقدام به تضعیف امنیت ملی و ایجاد ناامنی روانی در جامعه میکرد، شناسایی و دستگیر شد.
دادستان شهرستان لردگان افزود: متهم پس از انتقال به مراجع ذیربط و انجام مراحل قانونی، با تفهیم اتهامات مرتبط، تحت بازجویی قرار گرفت و پرونده وی جهت رسیدگی به شعبه ویژه جرائم امنیتی ارجاع گردید و با صدور قرار بازداشت موقت، متهم روانه زندان شد.
وی گفت: نیروهای انتظامی و امنیتی ضمن تأکید بر هوشیاری در برابر اقدامات خرابکارانه و ضد امنیتی، از همکاری مردم در شناسایی افراد مشکوک قدردانی کردند و اعلام کردند که با هرگونه رفتار ضدملی و تهدید امنیت کشور با قاطعیت برخورد خواهد شد.