نماد آخرین خبر

۹ نفر به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام در خراسان جنوبی بازداشت شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۹ نفر به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام در خراسان جنوبی بازداشت شدند

ایرنا/ رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی گفت: ۹ نفر به اتهام انجام فعالیت‌های تبلیغی علیه نظام و همدستی با رژیم صهیونیستی در خراسان جنوبی دستگیر و بازداشت شدند.

محمد جعفر عبداللهی، رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی عنوان کرد: یکی از این افراد که اهل خراسان جنوبی است، ۵۳ مورد تماس تلفنی با شبکه‌های معاند خارج از کشور داشته و از رژیم صهیونیستی بابت حمله به خاک ایران اسلامی قدردانی کرده است.
وی با اشاره به اینکه شخص مذکور همچنین اطلاعات برخی واحدهای نظامی را به این شبکه‌ها منتقل کرده بود گفت: علاوه بر این، یک تبعه خارجی که در حال تصویربرداری از اماکن نظامی بود، دستگیر شد.
رئیس دستگاه قضایی خراسان جنوبی اعلام کرد: برخورد قاطع و بدون اغماض با این افراد را در دستور کار قرار داده است؛ هر ۹ نفر بازداشت شدند؛ سه نفر از آنان به‌دلیل میزان تأثیرگذاری کمتر، با قرار تأمین آزاد شدند و ۶ نفر دیگر همچنان در بازداشت به‌سر می‌برند.
وی یادآور شد: این اقدامات مطابق ضوابط قانونی و با بینش عمیق انجام می‌شود و هدف آن دفاع همه‌جانبه از حاکمیت و امنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی است، بدون آنکه برخوردها احساسی یا خارج از چارچوب قانونی باشد.

آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today