نماد آخرین خبر

هشدار و نگرانی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد از افزایش آمار غرق‌شدگی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
هشدار و نگرانی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد از افزایش آمار غرق‌شدگی

صدا و سیما/ مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد نسبت به افزایش غرق‌شدگی در رودخانه‌های استان هشدار داد.

علیرضا نیک‌روز، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با ابراز نگرانی از آمار بالای غرق‌شدگی در رودخانه‌ها، از شهروندان خواست تا بیش‌ازپیش مراقب رفتار‌های پرخطر در این مناطق باشند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان با اشاره به وضعیت خاص استان اظهار کرد: با توجه به اینکه ۱۰ درصد از روان‌آب‌های کشور در کهگیلویه و بویراحمد جریان دارد، خطر غرق‌شدگی در این منطقه بسیار جدی است.
وی افزود: متأسفانه با شروع فصل گرما و افزایش دمای هوا به‌ویژه در استان‌های جنوبی از جمله خوزستان و بوشهر، شاهد هجوم مردم به رودخانه‌های استان برای فرار از گرما هستیم.
نیک‌روز ادامه داد: بسیاری از این افراد آشنایی کافی با جریان خطرناک آب ندارند و همین موضوع منجر به حوادث تلخ و عزادار شدن خانواده‌ها می‌شود.
مدیرکل مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر ضرورت مراقبت خانواده‌ها از فرزندان، از شهروندان درخواست کرد توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند و از شنای فرزندان در رودخانه‌های غیرمجاز و پرخطر خودداری کنند.
 

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today