نماد آخرین خبر

تخصیص ۷۳ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های اربعین

منبع
فارس
بروزرسانی
تخصیص ۷۳ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های اربعین

فارس/ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان از تخصیص ۷۳ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های اربعین و ابلاغ اعتبارات توسعه سواحل مکران خبر داد.

چهارمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان سیستان و بلوچستان به ریاست منصور بیجار استاندار و با حضور مهرداد عرب اول، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، و حضور اعضاء در محل این سازمان برگزار شد.مهرداد عرب اول در خصوص توزیع اعتبار ۷۳ میلیارد تومانی زیرساخت‌های اربعین اظهار داشت:این مبلغ به طور هدفمند بین پنج دستگاه اجرایی استان تخصیص یافته است تا با اجرای پروژه‌های تعریف شده، زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات شایسته به زائرین محترم اربعین فراهم گردد. ما بر این باوریم که تسهیل در ارائه خدمات زیارتی، نقشی مؤثر در ارتقای رضایتمندی مردم و تقویت پیوندهای فرهنگی دارد.وی درباره ابلاغ ردیف اعتباری توسعه سواحل مکران افزود: اعتباری بالغ بر دو همت به استان اختصاص یافته است که بخشی از آن به صورت استانی و مابقی به شکل ملی برای پروژه‌های مهمی همچون کریدور ساحلی، کریدور شمال-جنوب، توسعه اسکله‌های صیادی و مدیریت منابع آب هزینه خواهد شد. این پروژه‌ها، که از سنوات گذشته آغاز شده‌اند، با تخصیص این اعتبارات روند تکمیل خود را تسریع خواهند کرد.
 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در خصوص تصویب‌نامه هیئت وزیران مورخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ بیان داشت: «این مصوبه بخش عمده‌ای از اختیارات وزرا را به استانداران تفویض کرده است تا فرآیند ارائه خدمات به مردم با سرعت و کارآمدی بیشتری انجام شود. ما در استان سیستان و بلوچستان بر آنیم که با بهره‌گیری کامل از این ظرفیت، بدون نیاز به مراجعه مکرر به وزارتخانه‌ها، اقداماتی در راستای رفاه و خدمت‌رسانی به شهروندان انجام دهیم.مهرداد عرب اول در پایان ضمن قدردانی از همکاری و تلاش دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد: هماهنگی و پیگیری مستمر پروژه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است تا اعتبارات تخصیص یافته به بهترین نحو در مسیر توسعه و بهبود کیفیت زندگی مردم استان مصرف شود. امیدواریم با همدلی و تعامل همه نهادها، شاهد پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه‌های مختلف باشیم.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today