نماد آخرین خبر

رسالت مهم آموزش و پرورش، تربیت نسلی قانونگرا است

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
رسالت مهم آموزش و پرورش، تربیت نسلی قانونگرا است

صدا و سیما/ رئیس کل دادگستری استان یزد: برای ساختن ایرانی آباد و پویا باید نسلی قانونگرا و منظم تربیت کرد.

حجت الاسلام حسین طهماسبی در نشست با مدیرکل و جمعی از معاونین اداره کل آموزش و پرورش گفت: ارائه آموزش، منهای پرورش روح و تعالی اندیشه برای ساختن یک جامعه رو به تعالی کافی نیست، چراکه دانشمند فاقد اخلاق و بدون التزام به نظم اجتماعی و مقررات عمومی به مراتب از نسل بی سواد، خطرناک‌تر است.

وی افزود: جامعه‌ای که نسل جوان و نوجوان آن قانون گریز باشد، نظام اجتماعی آن به مرور متلاشی می‌شود، بنابراین با هر فکر سیاسی که باشید باید انسان قانونمند و ضابطه‌مند تربیت کنید.

طهماسبی با اشاره به اینکه افزایش سطح سواد و طی مراتب تحصیلی به تنهایی نمی‌تواند موجب رشد و تعالی جامعه شود، اظهار داشت: فردی که حتی تا مقطع دکتری و یا سطوح عالی مهندسی تحصیل کرده، اما در فرایند آموزش خویش، التزام به اخلاق، قانون و نظم را فرا نگرفته در مسیر شغلی و زندگی اجتماعی خود، هیچ خط قرمزی ندارد و تخصص بدون تعهد را برای سوء استفاده از موقعیت به کار می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری بر اهتمام به رشد فکر و اندیشه و تلاش برای تربیت نسلی قانومند و منضبط در آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: فارغ از نقش هر جریان فکری و اختلاف نظر در شقوق سیاسی، آموزش و پرورش یکی از ارکان مهم تربیت نسل آتی مدیران کشور است و این امر نباید اسیر اختلاف نظر‌ها و تغییر سیاست‌ها شود.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yazd_today