نماد آخرین خبر

امام جمعه ایلام: پیروزی بزرگ ملت ایران شکست راهبردی جبهه استکبار بود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
امام جمعه ایلام: پیروزی بزرگ ملت ایران شکست راهبردی جبهه استکبار بود

ایرنا/ امام جمعه ایلام با گرامیداشت فرارسیدن ماه محرم و تسلیت این ایام به محضر امام عصر (عج) و شیعیان جهان پیروزی اخیر جمهوری اسلامی بر آمریکا و رژیم صهیونیستی را شکستی راهبردی برای جبهه استکبار دانست و گفت که این پیروزی نتیجه هدایت‌های حکیمانه رهبری، اقتدار نیروهای مسلح و وحدت ملت ایران است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین الله‌ نور کریمی‌تبار در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ایلام، محرم را ماه عزای اهل بیت (ع)، پیروزی خون بر شمشیر و نمایش دلدادگی مردم به راه اهل بیت (ع) دانست و اظهار کرد: این ایام، نماد زنده‌ای از ظلم‌ستیزی، شهادت‌طلبی و مجاهدت در امتداد قیام حسین‌بن‌علی (ع) است و نسل شیعه از این مکتب درس مقاومت گرفته است.

وی افزود: این ایام حزن‌انگیز را به محضر صاحب‌عزا حضرت ولی‌عصر (عج) و همه پیروان اهل بیت عصمت و طهارت تسلیت می‌گوییم و در عین حال، پیروزی بزرگ ملت ایران بر آمریکا و رژیم صهیونیستی را تبریک عرض می‌کنیم.

خطیب جمعه ایلام با اشاره به شکست زودهنگام دشمن در حملات اخیر اظهار کرد: با وجود برخورداری از ماهواره، اشراف اطلاعاتی، رسانه‌ها و عوامل نفوذی، دشمنان نتوانستند نقشه‌های خود را در قبال جمهوری اسلامی ایران عملی کنند و با ارسال پیام برای آتش‌بس، از ادامه ماجرا عقب‌نشینی کردند.

وی افزود: این شکست نشان داد که دشمن همچنان شناخت درستی از مردم ایران ندارد و از قدرت اراده، وحدت و ایمان ملت ما غافل است.

کریمی‌تبار، نخستین عامل موفقیت ایران را در رهبری داهیانه مقام معظم رهبری دانست و گفت: رهبری بصیر، دانشمند، حکیم و مدبر، همواره در سخت‌ترین شرایط، ناخدای کشتی این ملت بوده‌اند و با درایت، ملت را از بحران‌ها عبور داده‌اند.

وی به سه پیام راهبردی رهبر انقلاب در جریان این درگیری‌ها اشاره کرد و گفت: پیام نخست، تأکید بر ادامه کار نیروهای مسلح و وعده گرفتن انتقام؛ پیام دوم، پیام تهدیدآمیز برای دشمن و امیدبخش برای مردم؛ و پیام سوم، تبریک به ملت بزرگ ایران برای پیروزی در این نبرد نابرابر بود.

او با تأکید بر این‌که شکست دشمن تنها در عرصه نظامی نبود، اظهار کرد که اهداف اصلی دشمن شامل تخریب زیرساخت‌های هسته‌ای، ایجاد شکاف اجتماعی، بی‌ثباتی سیاسی، آشوب خیابانی و در نهایت فروپاشی جمهوری اسلامی و تجزیه ایران بود که هیچ‌یک از آن‌ها محقق نشد.

امام جمعه ایلام افزود: امروز، نه تنها این اهداف شکست خورده‌اند، بلکه اکنون نتانیاهو باید پاسخگوی تخریب در شهرهای اسرائیل و ناتوانی ارتش این رژیم در برابر ضربات جمهوری اسلامی باشد.

کریمی‌تبار با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر قطع موقت همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: عضویت در NPT زمانی معنا دارد که دارای آورده علمی و حفاظتی برای کشور باشد، اما آژانس نه تنها کمکی نکرد، بلکه به محملی برای جاسوسی و افشای اطلاعات دانشمندان ما تبدیل شد.

وی شهادت دانشمندان هسته‌ای را نتیجه خیانت‌های آژانس دانست و افزود که اگر آمریکا و اسرائیل قدرت مقابله بیشتری داشتند، پیام آتش‌بس نمی‌فرستادند و مجبور به عقب‌نشینی نمی‌شدند.

خطیب جمعه ایلام به حمله دقیق به پایگاه «العدیده» قطر اشاره کرد و گفت: این عملیات، پیام روشنی به آمریکا و متحدانش بود که در برابر توان موشکی جمهوری اسلامی هیچ پایداری نخواهند داشت.

وی ادامه داد: همان رئیس‌جمهور بی‌خرد آمریکا که در ابتدا با لحن تهاجمی سخن می‌گفت، در برابر قدرت ایران عقب نشست و تقاضای آتش‌بس کرد.

کریمی‌تبار، سومین تبریک رهبر انقلاب را به اتحاد ملت ایران نسبت داد و گفت: ملت ۹۰ میلیونی ایران با وحدت کم‌نظیر و ایستادگی در کنار نیروهای مسلح، همه محاسبات دشمن را بر هم زد.

وی بیان کرد: حتی برخی از مخالفان خارج‌نشین نیز از جمهوری اسلامی حمایت کردند و آزادگان جهان، پرچم ایران را در کنار پرچم مردم مظلوم غزه برافراشتند.

خطیب جمعه ایلام با بیان مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی، گفت: رهبری مقتدر، اقتدار نظامی بومی، جبهه مقاومت منطقه‌ای، روحیه بسیجی و ایمان مردم ارکان پیروزی ملت ایران هستند.

او با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر پایان دوران «بزن‌ در رو» گفت: عملیات دقیق و هدفمند در پایگاه آمریکایی قطر این موضوع را به‌خوبی اثبات کرد.

امام جمعه ایلام در بخش دیگر از خطبه‌ها با اعلام وفاداری نمازگزاران به مقام ولایت، اظهار کرد: در مصلای نماز جمعه ایلام اعلام می‌کنیم که فداییان رهبری در مکتب حسین‌بن‌علی (ع) پرورش یافته‌اند و تا پای جان از ولایت دفاع خواهند کرد.

کریمی تبار افزود: فریاد ما «لبیک یا خامنه‌ای» است و دشمن بداند که با وجود چنین ملت فداکاری نه رهبری تنها می‌ماند و نه صلح تحمیلی اتفاق خواهد افتاد.

خطیب جمعه ایلام با هشدار درباره تلاش دشمن برای ضربه‌زدن به وحدت ملت گفت: اصحاب رسانه، منبر و قلم باید مراقب باشند که ناآگاهانه به صدای دشمن تبدیل نشوند.

وی افزود: امروز زمان هوشیاری است. آتش‌بس، صلح نیست و دشمن به‌ویژه رژیم صهیونیستی سابقه‌ای در پایبندی به آتش‌بس ندارد، چنان‌که تنها چند روز پس از توافق، دست به ترور رهبران مقاومت زد.

امام جمعه ایلام وظایف مردم را حفظ وحدت، اطاعت از رهبری، حمایت از نیروهای مسلح و مراقبت از نفوذی‌ها دانست و توضیح داد: در ایام محرم که ماه امر به معروف و نهی از منکر است، نباید در ادای وظایف شرعی و اجتماعی کوتاهی کرد.

او همچنین سالروز آزادسازی مهران را گرامی داشت و گفت که یاد و خاطره شهدای این عملیات بزرگ باید زنده نگه داشته شود.

کریمی‌تبار در اشاره به هفته قوه قضاییه ابراز امیدواری کرد که مردم چنان رفتار کنند که هیچ پرونده‌ای به دادگاه کشیده نشود.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/