نماد آخرین خبر

۴۰ واحد گلخانه‌ در مانه خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۴۰ واحد گلخانه‌ در مانه خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید

ایرنا/ بجنورد-ایرنا- مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی خراسان شمالی گفت: ۴۰ واحد گلخانه‌ در شهرک گلخانه‌ای امام رضا (ع) شهرستان مانه آماده بهره‌برداری و به متقاضیان واگذار شده است.

حیدر نامور روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این شهرک گلخانه‌ای در زمینی به مساحت ۳۳۵ هکتار احداث شده که می تواند نقش موثری در افزایش تولید داشته باشد.

وی افزود: زیرساخت‌های این شهرک از جمله تامین آب، برق، گاز و راه دسترسی فراهم شده و عملیات واگذاری واحدها به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی انجام گرفته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی استان با اشاره به ظرفیت تولید این شهرک گفت: با بهره‌برداری از این واحدها، سالانه بیش از ۹ هزار تُن محصولات کشاورزی شامل صیفی‌جات تولید خواهد شد.

شکوری ادامه داد: تاکنون ۴۰ واحد به بهره‌برداران تحویل داده شده و عملیات آماده‌سازی ۲۰ واحد دیگر نیز در دست اجراست که پس از تکمیل به متقاضیان واگذار خواهد شد.

وی با تاکید بر نقش این پروژه در توسعه اقتصادی منطقه اظهارکرد: با بهره‌برداری کامل از این شهرک، زمینه اشتغال مستقیم برای حدود ۹۰۰ نفر اشتغال فراهم می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی خراسان شمالی گفت: توسعه گلخانه‌ها از مهمترین راهکارهای مقابله با کم‌آبی و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی است که این شهرک با استفاده از روش‌های نوین آبیاری و کشت کنترل‌شده، گامی موثر در این مسیر به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است که در استان خراسان شمالی سه شهرک گلخانه‌ای امام رضا(ع) در مانه، شهرک ساریگل در اسفراین و شهرک دوین در شیروان وجود دارد که هرکدام می‌توانند نقش مهمی در توسعه کشاورزی مدرن و اشتغالزایی داشته باشند.

خراسان شمالی دارای ۱۰۵ هکتار گلخانه است که بیش از نیمی از آن به کشت محصولات سبزی و صیفی اختصاص دارد و سالانه بیش از ۱۱ هزار تن محصول گلخانه‌ای در استان تولید می‌شود.

همچنین این استان با برداشت سالانه بیش از ۳۰۰ هزار تن از ۲۶ گونه محصول باغی، از جمله قطب‌های مهم کشاورزی منطقه به شمار می‌رود.

با این حال، کمبود منابع آبی و خشکسالی‌های اخیر، چالشی بزرگ برای توسعه پایدار کشاورزی در این استان به ویژه در پروژه‌های بزرگ مانند شهرک گلخانه‌ای ساریگل به شمار می‌رود که نیازمند توجه و حمایت ویژه مسئولان است.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today