نماد آخرین خبر

برخورداری ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از خدمات اینترنت همراه

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
برخورداری ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از خدمات اینترنت همراه

صدا و سیما/ ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از خدمات اینترنت همراه به زودی برخوردار می شوند.

استاندار در کارگروه توسعه دولت الکترونیک گفت: به زودی سایت‌های همراه روستایی در ۲۰ روستای دیگر استان که بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند به بهره برداری می‌رسد.

هاشمی افزود: تقویت زیرساخت‌های فیبر نوری در استان نیز به زودی برای برخورداری مردم به خصوص کسب و کار‌ها اجرایی می شود. 

وی بر ارتقای پدافند غیرعامل و مراقبت‌ها از هرگونه حملات سایبری دشمن به خصوص در بخش دولتی تاکید کرد و گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید نسبت به مقاوم سازی در این بخش با قید فوریت اقدام کنند.

بهی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هم در این نشست گفت: از مجموع ۱۲ شهرداری استان تنها ۵ شهرداری نسبت به اتصال به پنجره خدمات دولت اقدام کرده‌اند و مابقی هنوز گزارشی در این حوزه ارائه نداده‌اند.

همکاری و هماهنگی بین دستگاهی برای اجرای طرح جی نف و کمک به اداره کل پست استان و تقویت زیرساخت‌های اموزشی و فنی در حوزه فناوری ارتباطات از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه عنوان شد.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today