نماد آخرین خبر

کمبود نیروی متخصص، چالش عمده نیروی انسانی در پزشکی قانونی خراسان جنوبی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
کمبود نیروی متخصص، چالش عمده نیروی انسانی در پزشکی قانونی خراسان جنوبی

صدا و سیما/ مدیرکل پزشکی قانونی خراسان‌جنوبی: عمده چالش نیروی انسانی در پزشکی قانونی استان کمبود نیروی متخصص بوده و اکنون ۶۹ درصد پست‌های آن خالی است.

عزیزی امروز در نشست خبری گفت: امیدواریم با جذب مجوز‌های استخدامی جدید بتوانیم این کمبود را جبران کنیم تا متناسب وسعت استان خدمات‌دهی تسهیل شود.
وی افزود: سال گذشته ۷۶۰ مورد جسد در پزشکی قانونی خراسان جنوبی مورد معاینه قرار گرفته است و ۱۹۳ پرونده هم در واحد کمیسیون تشکیل که ۱۵۳ مورد آن منجر به صدور رای شده است.
مدیرکل پزشکی قانونی خراسان جنوبی گفت: از این تعداد ۷۱ مورد پرونده قصور پزشکی بوده که ۳۹ مورد آن منجر به صدور حکم شده است.
عزیزی افزود: هزار و ۳۱۰ مورد پرونده در واحد آزمایشگاه تشکیل شده که بیش از چهار هزار آزمایش انجام داده‌ایم.
وی با بیان اینکه همچنین ۱۴۴ پرونده سقط درمانی سال گذشته تشکیل که ۱۱۴ مورد آن منجر به صدور مجوز سقط شده است گفت: عمده معاینات تصادفات و در رده بعد منازعات است، اما تصادفات سال گذشته نسبت به سال ماقبل کاهش قابل قبولی داشته است.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today