نماد آخرین خبر

آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی

صدا و سیما/ مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی، با تامین اعتبار به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا سه درآمدی واریز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: سومین مرحله از طرح ملی کالابرگ الکترونیکی، با هدف حمایت از معیشت خانواده‌ها و تقویت سبد غذایی خانوار‌های دهک یک تا سوم درآمدی از شنبه ۷ تیرماه آغاز شده است. 

شیخی افزود: دراین طرح مشابه دو طرح قبلی به ازای هر نفر، ۵۰۰ هزار تومان اعتبار در کارت‌های بانکی سرپرست خانوار شارژ شده است و همچنین برای دهک‌های ۴ تا ۷ هم مشابه، دومرحله قبل به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان اعتبار در کارت‌های سرپرستان خانوار از ۱۷ تیرماه شارژ می‌شود. 

مدیرکل کار تعاون و رفاه اجتماعی استان یزد گفت:سرپرستان خانوار‌ها می‌توانند این اعتبار را برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از لبنیات و خوار و بار استفاده و در یک یا چند نوبت اقلام مورد نیاز خانوار را خریداری کنند.

شیخی افزود: در استان یزد بیش از ۲ هزار فروشگاه بزرگ وکوچک در این طرح مشارکت دارند و زیرساخت‌های اجرایی در همه شهرستان هافراهم شده و مشمولان از طریق برنامه کاربردی «شما» می‌توانند اطلاعات لازم را دریافت کنند و برای اطلاع از مانده اعتبار از کد دستوری ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع اقدام کنند و یا با مرکز تماس ۰۲۱ -۶۳۶۹ تماس بگیرند. 

وی ادامه داد: مشمولان بدانند از طریق سرشماره رفاه، میزان اعتبار برای سرپرست خانوار ارسال می‌شود و این پیامک فاقد هرگونه لینکی است پس مردم مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشند.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today