نماد آخرین خبر

۱۰ هکتار از مراتع جاجرم خراسان‌شمالی طعمه حریق شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۱۰ هکتار از مراتع جاجرم خراسان‌شمالی طعمه حریق شد

ایرنا/ فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی گفت: ۱۰ هکتار از مراتع ارتفاعات «کله‌اسبی» واقع در روستای طبر شهرستان جاجرم امروز یکشنبه طعمه حریق شد.

سرهنگ رضا اصیل افزود: همچنین در این آتش سوزی که از صبح تا عصر امروز به طول انجامید ۳۵ درختچه ارس براساس برآورد اولیه در آتش سوخت.

وی افزود: ۳۰ نفر از نیروهای منابع طبیعی و ۴۰ نفر از گروه های مردمی و همچنین نیروهای هلال احمر در اطفای حریق همکاری و مشارکت داشتند.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی ادامه داد: منطقه ای که دچار حریق شد صعب العبور بود و چهار ساعت پیاده روی داشت و با توجه به پیشروی آتش بر اثر وزش باد ۲ تیم نیروهای منابع طبیعی شهرستان جاجرم و ۲ تیم گرمه برای اطفا در منطقه حضور داشتتد.

وی یادآور شد: اکنون سه تیم نیروهای منابع طبیعی جهت پاکسازی و لکه گیری در منطقه حضور دارند و مشغول عملیات هستند.

سرهنگ اصیل تاکید کرد: با توجه به خشکسالی های امسال و انباشته شدن پوشش گیاهی به شهروندان توصیه می شود در طبیعت اقدام به روشن کردن آتش نکنند و یا پس از ترک محل از خاموش کردن آتش مطمئن شوند.

دهستان طبر در فاصله ۵۰ کیلومتری جنوب‌غربی بجنورد و در محدوده بخش جلگه شوقان شهرستان جاجرم واقع شده و دارای مراتع طبیعی و ارتفاعات مشجر است که در فصل گرما با خطر آتش‌سوزی مواجه می‌شود.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today