نماد آخرین خبر

مدیرکل صمت اردبیل: مشکل تامین سیمان برطرف می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مدیرکل صمت اردبیل: مشکل تامین سیمان برطرف می‌شود

ایرنا/ اردبیل- ایرنا- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از تلاش‌ها برای برطرف کردن مشکل تامین سیمان مورد نیاز در پروژه‌های عمرانی این استان در روزهای آتی خبر داد.

مسعود ایرانی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به مشکلات موجود در تامین و عرضه سیمان مورد نیاز پیمانکاران استان اردبیل اظهار کرد: با توجه به تعطیلی بورس کالا در روزهای گذشته مشکلاتی در روند عرضه سیمان رخ داده بود که این مشکل در روزهای آینده برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه سیمان تنها از سوی بورس کالا عرضه می‌شود، اضافه کرد: ۴۰ هزار تن سیمان هفته گذشته در چهار مرحله از سوی بورس کالا عرضه شده است که این میزان سیمان در روزهای آینده توسط عاملان مجاز در استان اردبیل توزیع خواهد شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به عرضه سیمان به صورت فله و پاکتی تاکید کرد: سیمان مورد نیاز استان خریداری شده است و انتظار می‌رود با توزیع آن در روزهای آینده، مشکل عرضه و قیمت سیمان برطرف گردد.

وی با اشاره به مصرف روزانه سه تا چهار هزار تن سیمان در پروژه‌های عمرانی و به ویژه پروژه نهضت ملی مسکن یادآور شد: این کارخانه با تولید بیش از یک میلیون تن سیمان در سال علاوه بر نیاز استان بخشی از نیاز استان‌های همسایه را نیز تامین می‌کند.

به گفته ایرانی، تولید سیمان و بتن با کیفیت یکی از مولفه‌های ارتقای کیفی صنعت ساخت‌وساز است و در حال حاضر بیش از ۱۰۰ شرکت تولید بتن در استان اردبیل فعالیت می‌کنند.

کارخانه سیمان اردبیل یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی استان اردبیل است که در محدوده شهرستان نمین واقع شده است.

این کارخانه با اشتغال بیش از ۲۰۰ نفر در سال ۱۳۷۵ به بهره‌برداری رسید.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today